מידע שימושי למה כדאי שתחתמו על העצומה - זה נורא פשוט:

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שכל חברה שמתחשק לה מעלה מחירים בתקופה האחרונה? אז יש אחת שבמקום להוריד - דווקא החליטה להוריד.
ניסחתי עצומה של תודה עבור החברה, מיותר לציין שאין לי קשר איתם או משהו, וחושבני שככל שאתם תחתמו, ותביאו אחרים לחתום - כן ייטב.
חברות נוספות במשק יראו את התודות שלכם - ואולי יחשבו שנית על ההעלאה הבאה שלהם...
כאן הקישור.

• הוסף לסימניות
ו... גם תעבירו את ההודעה המשמחת הלאה. יש מצב?

• הוסף לסימניות
שיווק מקורי

• הוסף לסימניות
שיווק מקורי
של מי?
של אחווה? שלי?
לא מכיר אותם, כמו שכתבתי, ולא ששתי לציין את שמי בעצומה.
אבל רציתי שיחתמו וידעו מי עומד מאחורה.

אין לי קשר עם אחווה. פשוט התפעלתי מהדבר המדהים הזה שהם הורידו מחירים.
יש לך רעיון איך להגדיל כמות חתימות?

יהיה ממש כיף אם נגיע ל 10,000 חתימות. יצדיק לנסוע לשם במיוחד ולתת להם קאפה גדולה עם העצומה החתומה.
וזה יועיל לכולנו בכיס. לתת להם מוראל גבוה.

• הוסף לסימניות
אגב, איפה הם פרסמו על הורדת המחירים?

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד, מקווה שבאמת יתן מוראל..
אז יש אחת שבמקום להוריד - דווקא החליטה להוריד.
כנראה הכוונה להעלות.
או שאולי הטעות מכוונת כמובן, ולא הבנתי את הבדיחה הסמויה ;)

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד, מקווה שבאמת יתן מוראל..

כנראה הכוונה להעלות.
או שאולי הטעות מכוונת כמובן, ולא הבנתי את הבדיחה הסמויה ;)
ממש פספסתי את הטעות הזו, אין לי איך לתקן עכשיו. תודה רבה.
אכן, במקום להעלות החליטה להוריד...

אני לא אוהבת את המוצרים שלהם, מה עוזר לי שהם הורידו מחירים?
כי הם מורידים מחירים למרות המיצוב שלהם בשוק, למרות האחיזה שלהם. הם לא מחפשים שתקני אותם, ולא מורידים בגלל התחרות, אלא (לכאורה) נטו כדי לעצור את הגלגל שכולם מעלים כי כולם מעלים.

• הוסף לסימניות
חסום.
ועוד כותב שהאתר כבר נדבר ונמצא שאינו מתאים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא חסום בנטפרי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבעיה שהצבתי יעד של 10K, וכרגע הוא על פחות מ 200 חתימות.
אבל מה, זאת השתדלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה