קורונה למה כולם שותקים?????

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות שינה את ההנחיות!!!
חולי קורונה כיום סופרים מזמן הבדיקה 10 ימים עד ליציאה מהבידוד,
לפני כן ההנחיה הייתה 10 ימים מהופעת התסמינים....
מה שקורה שיש עומס על כל מערך הבדיקות, ועד שבודקים עובר עוד כמה ימים...
החוצפה פה היא שבבדיקה האפידמיולוגית מסתכלים מהתסמינים 4 ימים אחורה,
מכניסים את כל העולם לבידוד, אבל כשזה מגיע ליציאה מהבידוד דנים אותנו לחומרה ...
יוצא שאני עוד שלושה ימים בבידוד סתם בגלל בירוקרטיה מיותרת:mad::mad::mad:
(אם למישהו יש איזה פיתרון למי לפנות, כדי לשנות את העוול הזה שיעדכן.)

• הוסף לסימניות
לכן יש מעדיפים להיבדק במתחמי פיקוד העורף במיידית מאשר להמתין לבדיקה בקופ"ח, גם אם התוצאות בפקע"ר מגיעות מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "אני בבידוד". אתה לא יכול לצאת מהבית?

נכון, אם תצא מחוץ לעיר, ובדיוק יתפסו אותך, אז הקנס יעלה מ500 ל5000. אמת.

לא התכוונתי להגיד שזה לא בעיה. התכוונתי לענות לשאלה "למה כולם שותקים". פשוט יש "לכולם" דברים אחרים על הראש. למשל זה. ובעיקר - להתפלל על כמאה חבר'ה חרדים מאושפזים, ועוד מאות רבות שנמצאים בבית בדרגות חומרה שונות. ולדאוג למלוניות. ולעזור לאלפי מאומתים ועשרות אלפי מבודדים (לא מבודדים בגלל ביורוקרטיה, בגלל חשיפה לחולה). יש מספיק עבודה ):

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה "אני בבידוד". אתה לא יכול לצאת מהבית?

נכון, אם תצא מחוץ לעיר, ובדיוק יתפסו אותך, אז הקנס יעלה מ500 ל5000. אמת.

לא התכוונתי להגיד שזה לא בעיה. התכוונתי לענות לשאלה "למה כולם שותקים". פשוט יש "לכולם" דברים אחרים על הראש. למשל זה. ובעיקר - להתפלל על כמאה חבר'ה חרדים מאושפזים, ועוד מאות רבות שנמצאים בבית בדרגות חומרה שונות. ולדאוג למלוניות. ולעזור לאלפי מאומתים ועשרות אלפי מבודדים (לא מבודדים בגלל ביורוקרטיה, בגלל חשיפה לחולה). יש מספיק עבודה ):

אני יכול לנשום אוויר 1000 מטר זה כבר טוב..... תפילה במניין לקנות בסופר לבד במקום לשגע את כל המדינה. (אני גר בדירה עורפית, כך שגם אין לי מושג כבר, איך אנשים נראים.) ;)
אגב גם המלוניות זה גם סיפור הזוי משפחות שכולם מאומתים חוץ מתינוק קטן שיצא שלילי, לא זכאים למלונית!!!
גם אם הבית לא מתפקד...
מצד שני משפחות שכולם מאומתים ומתפקדים טוב, הולכים וחוגגים במלוניות... אין שום מחשבה בקטע הזה!!!
מלוניות זה אמור להיות סוג של אשפוז לנצרכים לכך!!!
ולא נופש על חשבון אלו שקורסים רק שחסר להם תינוק שלא חולה.. (שגם כך נדיר שתינוקות נדבקים.)
מה שזה עושה גם, שאנשים מדביקים בכוונה את בני משפחתם, בשביל לזכות בנופש המיוחל...

• הוסף לסימניות
אם לא הייתי רואה סביבי את כל מי שמשקר ללא שום שכל וחשבון חוץ מהאגו שלו הייתי מבינה אותכם

אם המצב שאני רואה מול עיני חייבים משהו שאפשר לבדוק ולא לסמוך על הגינות של אנשים ולכן אני מבינה את החוק הזה לגמרי

• הוסף לסימניות
אנשים לא אמרו אמת על תאריך הופעת תסמינים. ולכן שינו את זה. והם קשוחים לגמרי.
אבל היה צריך לספור מיום בקשת הבדיקה. הרי לא מבקשים סתם בדיקה.. אלא כי מרגישים משהו או חשיפה לחולה.
זה שיש תור לבדיקה רק עוד 3 ימים.. לא אמורים להיתקע בגלל זה

• הוסף לסימניות
מצד שני משפחות שכולם מאומתים ומתפקדים טוב, הולכים וחוגגים במלוניות... אין שום מחשבה בקטע הזה!!!
ולא נופש על חשבון אלו שקורסים רק שחסר להם תינוק שלא חולה.. (שגם כך נדיר שתינוקות נדבקים.)
מה שזה עושה גם, שאנשים מדביקים בכוונה את בני משפחתם, בשביל לזכות בנופש המיוחל...
אנחנו זקוקים מאד למלונית... ואין סיכוי בעצם.
כי לא מפנים משפחות שלמות של חיוביים לכן התינוק לא היה עוזר במקרה שלכם, כרגע המלוניות רק להפריד חלקי משפחות, ומה לעשות עם בת שלילית? שאין איפה לבודד אותה?

• הוסף לסימניות
איפה יש עומס? מגיעים ונבדקים. במכבי בני ברק לפחות.
במאוחדת בירושלים מאוד קשה להשיג תור

אבל המזכירות אומרות פשוט ללכת ולחכות לבין התורים כי חצי מהאנשים שריינו תור ליתר בטחון ולא מגיעים בכלל

• הוסף לסימניות
אני יכול לנשום אוויר 1000 מטר זה כבר טוב..... תפילה במניין לקנות בסופר לבד במקום לשגע את כל המדינה. (אני גר בדירה עורפית, כך שגם אין לי מושג כבר, איך אנשים נראים.) ;)
אגב גם המלוניות זה גם סיפור הזוי משפחות שכולם מאומתים חוץ מתינוק קטן שיצא שלילי, לא זכאים למלונית!!!
גם אם הבית לא מתפקד...
אם יש לך 10 ימים ו2 שליליות, תלך למניין, מי מפריע לך?

• הוסף לסימניות
באיזה עיר אתם? אפשר לעזור?
בני ברק
אנשים לא אמרו אמת על תאריך הופעת תסמינים. ולכן שינו את זה. והם קשוחים לגמרי.
אבל היה צריך לספור מיום בקשת הבדיקה. הרי לא מבקשים סתם בדיקה.. אלא כי מרגישים משהו או חשיפה לחולה.
זה שיש תור לבדיקה רק עוד 3 ימים.. לא אמורים להיתקע בגלל זה
זה מה שביקשתי מהרופאה, שתסתכל מהתאריך של ההפניה, שגם כך היה כתוב שם במסמך שהיה לי קושי בהתניידות,
בגלל התסמינים... אז מה זה שונה מכל פגישה עם רופא, ששם סומכים עלי ונותנים לי תרופות מרשם!!!! חופשת מחלה,
פתאום פה לא מאמינים....תחליטו!!!
(אגב הרופאה הצדיקה אותי אבל היא אמרה שזה נטו משרד הבריאות, וצריך לריב איתם.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה