למה כל כך קשה למצוא גרפיקאי/ת???

• הוסף לסימניות
לפי דבריך נשמע אתה בפירוש לא מחפש מישהי מתחילה
אלא מעצבת שיכולה לקבל בריף ולדעת איך לעבוד איתו
אצלי אישית יש שני מחירים למודעה - אם אני רק מעצבת, על פי בריף מוכן - המחיר שלי נמוך יותר. אין לי עניין "להמציא את הגלגל" אלא לדייק עבור הלקוח ולבטא את הערכים שלו בצורה המקסימלית.
אם יש משהו שנראה מדהים אבל לא מתאים - זה לא יקרה. אני חושבת שזה סוג של נסיון, היכולת לומר שהרעיון שלי מדהים אבל לא מתאים, ואני אעשה לפעמים ההיפך הגמור ממה שתואם לטעם האישי שלי, אם אכן זה עונה לבריף.
בשביל זה צריך באמת ראש קצת שונה מעבודת עיצוב רגילה, שנותנת דרור ליכולות ולרצונות של המעצב, עד כדי כך שמעצב עלול לשכנע את הלקוח לקחת משהו שפחות מתאים, רק בגלל שמבחינה עיצובית זה יותר יפה.

לגבי 20 דקות למודעה, אני לא חושבת שענין הזמן משחק תפקיד. אם העבודה מעולה, תואמת לערכי הלקוח, עשויה בקפידה ואתה מרוצה עד הגג - תשלם כמה שזה שווה, כי למדתי, עבדתי והשתלמתי שנים כדי שזה יצא כך.
כמה זמן לקח? אין דרך לדעת. לפעמים מהר, ולפעמים פחות, יש פרוייקטים ש"טסים" ויש פרוייקטים שנתקעים. המחיר הוא ממוצע ולוקח בחשבון שיש כאלה וכאלה.
ועדיין, לא נתקלתי במודעת קריאייטיב שלוקחת 20 דקות.
אפשר לפנות אלי בשמחה לטלפון שמופיע בחתימה וגם לקבל המלצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;1292504:
מסכים בכל מילה עם MIG

גולד, הוא מדבר עבודה על קונספט קיים, רק שכעצ יש מבצע והוא יודע בדיוק איפה צריך להיות "מבצע!!!" והתוכן וכו וכו

תכל'ס היום לך פה כמה הצעות, לך על זה...
עזוב, מכיר את הדברים האלה...

לומשנה כמה זמן עבדתי, משנה מה קיבלת..

• הוסף לסימניות
אשמח לעשות לך עבודות ברמה גבוהה ומקצועית במחיר טוב. לא מחיר של מתחיל אבל מחיר טוב. המייל ותיק העבודות שלי בחתימה.

• הוסף לסימניות
חברה
אני לגמרי מזדהה עם חלק מהדיעות שלכם
רק חשוב לי לציין משהו שאף אחד מכם לא הסביר, למרות שיכול להיות שזה רק אצלי,

מה שלוקח לי זמן בעיקר, זה למצוא זמן מתאים להשראה, להיכנס לאווירה,
לבנות רעיון מתוך יישוב הדעת
אני , לא יכול לבנות רעיון למודעה בלי מרווח זמן מספיק, את היישוב הדעת, את המחשב המיוחד, המוזיקה וכדו' כל אחד עם הקריזות שלו
וזה לא יכול לקרות, אם זה באמצע משהו או שיש הגבלה של זמן,
עד שעה..?
נו באמת... רק מלחשוב שהזמן אוזל - הראש שלי ייסתם לגמרי,

אמת, וותיק ולא דווקא מנוסה, יכול 'לאלתר' מהר יותר על בסיס העתק הדבק ממודעות קודמות שלו או רעיונות שנגוזו במגירה כי לא התאים ללקוח, לכן אולי זה ייחשב מהיר יותר

אבל צריך זמן, בשביל הרוגע לעצב

• הוסף לסימניות
כ"כ מלל.

הייתי מציע לך אספקלריה שתעלה פרסומת לפני ואחרי.
הבריף והתוצר המוגמר.

מי שיחשוב שהוא\היא היה מעצב את זה בדיוק ככה ומעוניין לעבוד אתך,
יתקשר לך והכל על מקומו יבוא בשלום.

• הוסף לסימניות
יש לי מה להציע...
.E.K - עימוד ועיצוב גרפי
02-8067009 | 0527-604-614
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
באת פה בשאלה, וכולם מנסים להצטדק שזה לא כך.

לי אין בעיה שזה כך, ואדרבה אני מאוד שמח שזה כך. מחיר השוק מורכב מהיצע וביקוש, ולפי דבריך יוצא שלגרפיקה ברמה גבוהה עדיין יש יותר ביקוש מהיצע ולכן המחירים יקרים. אז חברים יקרים אל תורידו מחירים כי תראו כמה קשה למצוא גרפיקה ברמה גבוהה במחיר נמוך, וכנראה אנשים משלמים את המחיר הגבוה. אז אם ניתן לקבל שכר גבוה אין שום סיבה שלא לקבל את זה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שבגלל שמשלמים. אז למה לא...
אלא בגלל שזה מה שבאמת מגיע על עבודה כזו. במינימום.

כמובן למי שעם נסיון ועושה עבודתו בצורה מקצועית ומדויקת.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מנוסה, ולא מחפשת להפוך למשרד פרסום.
טוב לי להשאר בתחום הגרפיקה.
אם אתה מעונין צור קשר ונדון בעלויות ומחירים ובצרכי הגרפיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה