- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1292111:אני לא יודע איך אפשר לעשות עיצוב קולע 100% לבריף בחצי שעה. גם אחרי עבודה של 10 שעות ויותר אני יכול עדיין לראות שלא נתתי ביטוי לאחד מן הערכים.
אלא אם כן אתה בעצמך יודע לעצב ואתה יודע מראש בדיוק מה אתה רוצה, ואתה צריך פשוט מישהו שיודע תוכנות גרפיקה למיניהם. ורוב המעצבים לא אוהבים (בלשון המעטה) לעשות עבודות טכניות כמו אלו.
1. זה מאוד פשוט. אם אחרי עשר שעות אתה יכול לראות שעדיין לא נתת ביטוי, כדבריך, יש שתי אפשרויות. או שאתה עדיין לא מנוסה מספיק, או שמי שכתב לך את הבריף לא מנוסה.
בריף טוב לא נותן קווים כלליים של אסטרטגיה, זה בריף של אסטרטג לקופירייטר. בריף של קופי לגרפיקה מדויק מאוד ונותן מרחב יצירה בדברים מאוד מסוימים. (הוא מכתיב אופי גוונים, לא גוונים. אופי ויז'ואל, לא אובייקט וכן הלאה)
2. יודגש - אני לא מדבר על יצירת גריד ראשוני שאני יודע שלוקח הרבה זמן. (גם, לא עשר שעות, אפילו לא רבע) אני מדבר על גריד קיים, שעכשיו יש לדוגמה השקת מוצר חדש, או מבצע, או סייל.
3.אני יודע בדיוק מה אני רוצה, אני לא יודע מאיזה כיון פותחים פוטושופ.
4. רוב המעצבים שלא אוהבים לעשות עבודות טכניות מעין אלו, בדיוק מאבדים לקוחות כמוני. (ואני לא לקוח, אני מייצג חמש) והשאלה היא למה? נרקסיזם? אמונה בבלעדיות הכישרון עלי אדמות?
אתה גרפיקאי מעולה ובאים ומזמינים אצלך משהו מאוד מסוים, מדויק. מה הבעיה לעשות את העבודה ולהרוויח בלי לשבור את הראש? את היכולת המופלאה של הכישרון היצירתי תשמור למודעה הבאה. בכסף אין הבדל, תאמין לי.
הנושאים החמים