דרוש מידע למה לאחרונה אין אבל ממש אין אפשרות להשיג מונית בירושלים???

• הוסף לסימניות
למה, כבר כמה חודשים בחברות המוניות בר אילן ורמות אלון מעסיקים אדם שכל תפקידו מסתכם בלענות לטלפון ולומר "אין לי גברת תנסי עוד כמה דקות"? וכמה משלמים לו על זה?
ולמה מיד אחרי האין לי גברת אני עוצרת ברחוב מונית שלהם עם נהג משועמם?
נהג אחד אמר לי "בטח שאין, נו זה בגלל הקורונה". במה עוד נאשים אותה? ומה הקשר שלה למחסור בנהגים או במוניות או בשניהם?
אולי הרכבים השיתופיים הם האשמים? אז מה הקשר שלהם לקורונה?
טוב, מסובך.
למישהו יש תשובה יותר הגיונית לבעיה? כי בינתיים הפסדתי כמה חופות ואיחרתי לכמה תורים ונסעתי עם כמה בנדודים ולב הולם.

• הוסף לסימניות
למה, כבר כמה חודשים בחברות המוניות בר אילן ורמות אלון מעסיקים אדם שכל תפקידו מסתכם בלענות לטלפון ולומר "אין לי גברת תנסי עוד כמה דקות"? וכמה משלמים לו על זה?
ולמה מיד אחרי האין לי גברת אני עוצרת ברחוב מונית שלהם עם נהג משועמם?
נהג אחד אמר לי "בטח שאין, נו זה בגלל הקורונה". במה עוד נאשים אותה? ומה הקשר שלה למחסור בנהגים או במוניות או בשניהם?
אולי הרכבים השיתופיים הם האשמים? אז מה הקשר שלהם לקורונה?
טוב, מסובך.
למישהו יש תשובה יותר הגיונית לבעיה? כי בינתיים הפסדתי כמה חופות ואיחרתי לכמה תורים ונסעתי עם כמה בנדודים ולב הולם.
אין מחסור בנהגי מוניות, בטח לא בירושלים
המחסור הוא שיש אזורים שהם לא יגיעו לשם בהזמנה אלא רק אם הייתה נסיעה שהסתיימה שם אז יאספו אתכם.
וגם יש תופעה נוגדת חוק שנהגים מסרבים להסיע נוסע עם מונה וכד' אלא מחפשים את הלקוחות השמנים או הממהרים או הטרודים שנמצאים באזורים מסויימים, ושם גם יש נסיעות שוות שגם עם מונה ניתן להוסיף על נוסע שלישי ועל מזוודה ועגלה וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה הוא הנסיעות מאנ"ש
היות שכמעט לא מזמינים היום נסיעות בין עירוני אצל תחנות המוניות ע"כ סכום הנהגים יורדים
ואנחנו משלמים את המחיר כשאנו צריכים להגיע לאיזה שהו מקום בתוך העיר חסר מוניות
בגלל הרבה נהגי מוניות עזבו
ונסיעות אנ"ש לא עושים עירוני
אז נראה לי שכל הענין של צאו והתפרנסו זו מזו
זה רק באופן שאני לא מפסיד

• הוסף לסימניות
הבעיה הוא הנסיעות מאנ"ש
היות שכמעט לא מזמינים היום נסיעות בין עירוני אצל תחנות המוניות ע"כ סכום הנהגים יורדים
ואנחנו משלמים את המחיר כשאנו צריכים להגיע לאיזה שהו מקום בתוך העיר חסר מוניות
בגלל הרבה נהגי מוניות עזבו
ונסיעות אנ"ש לא עושים עירוני
אז נראה לי שכל הענין של צאו והתפרנסו זו מזו
זה רק באופן שאני לא מפסיד
בגדול לנהגי מוניות הבין עירוני פחות ריווחי מהעירוני (בחישוב רווח לשעה)
תנסה לעצור מונית בירושלים ולבקש שיסע לבני ברק, הוא יזרוק אותך חזרה למדרכה למרות שזו עבירה פלילית לסרב לקחת נוסע.
הנהגים הפחות חרוצים אוהבים את זה כי זה ראש קטן, פחות דריכות ולחץ.

• הוסף לסימניות
יש חברות שלמות של נהגים שמשלמים הרבה יותר זול וגם זמינות מידית
אין מוניות המצב בירושלים במבחינת דרכים קטסטרופא
לא פעם היתקשרתי ושאלו לאיפה אני צריכה ושהייתי אומרת לכיוון מרכז העיר כמובן נענתי בשלילה

• הוסף לסימניות
צודקת,
בשבוע האחרון הזמנתי 3 פעמים מונית ולכולם אין וברחוב היה שפע של מוניות פנויות מאותם חברות

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נהג מונית לאחרונה והוא אמר לי שהוא שוקל לעזוב את ההעבודה הזאת כי לא כל כך ריווחית בישבילו (אל תשכחו שהוא עצמאי ויום וליליה הוא בכלל לא בטוח שהוא סוגר את החודש)
ועוד סיבה זה הנהגים מאנ”ש שרבים מעדיפים לנסוע איתם (ואני בתוכם)
משום שנהג מאנש מבין בדיוק את הצרכים שלנו בתור חרדים אם זה לכבות את הרדיו וכו וגם סתם ככה הרבה הרבה יותר נחמד לפגוש אדם נחמד מאשר נהג מונית עצבני

• תודה
Reactions: KAV
  • הוסף לסימניות
כנראה משעמם לנהגים, אין על מה לדבר - נגמרו הבחירות...

וברצינות: הפתרון הוא כמו שאמרו - נהגי אנ"ש, צאו והתפרנסו זה מזה.

• הוסף לסימניות
ברור שיש,
יש כיום כמה חברות של נסיעות ם נהגים משלנו, (כבר עלה בעבר אשכולות ודיונים עד כמה כדאי להשתדל לפרנס זה את זה) נהגים איכותיים, ישנם כאלו שאפשר לבקש נהגים ללא סמארטפונים וכדו'.
וברור שזה נעים יותר מאשר לנסוע עם נהג שהוסט והולעט בתקשורת נגד החרדים ובקושי מחשב ומנמיך מעט את הרדיו, או שמחליט לחנך את החרדים באמצעותך.
(יתכן ויהיו אלו שיעדיפו דוקא לא היימישע, בפרט כשנוסעים למקומות כבי"ח)

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נהג מונית לאחרונה והוא אמר לי שהוא שוקל לעזוב את ההעבודה הזאת כי לא כל כך ריווחית בישבילו (אל תשכחו שהוא עצמאי ויום וליליה הוא בכלל לא בטוח שהוא סוגר את החודש)
ועוד סיבה זה הנהגים מאנ”ש שרבים מעדיפים לנסוע איתם (ואני בתוכם)
משום שנהג מאנש מבין בדיוק את הצרכים שלנו בתור חרדים אם זה לכבות את הרדיו וכו וגם סתם ככה הרבה הרבה יותר נחמד לפגוש אדם נחמד מאשר נהג מונית עצבני
פתי יאמין לכל דבר
שנים נהגי המונית בוכים שהם בקושי מרוויחים 2000 ש''ח בחודש, זה תרבות התבכיינות ומניפולציות ששנים הם מסגלים לעצמם וזה משרת אותם הייטב גם בשליטה בלקוחות וגם בחלונות הגבוהים.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'נהגי אנ"ש'? דרייברים? קחו בחשבון שאם אתם נסעים עם מונית לא רשמית אתם לא מבוטחים למקרה של תאונה

• הוסף לסימניות
בגדול לנהגי מוניות הבין עירוני פחות ריווחי מהעירוני (בחישוב רווח לשעה)
תנסה לעצור מונית בירושלים ולבקש שיסע לבני ברק, הוא יזרוק אותך חזרה למדרכה למרות שזו עבירה פלילית לסרב לקחת נוסע.
הנהגים הפחות חרוצים אוהבים את זה כי זה ראש קטן, פחות דריכות ולחץ.
ממש לא צודק
נהג מוניות אמר לי שנסיעה בין עירוני זה רווח בטוח משא"כ בעיר אתה יכול להיתקע שעה שלימה בפקקים בלי נוסע

• הוסף לסימניות
ממש לא צודק
נהג מוניות אמר לי שנסיעה בין עירוני זה רווח בטוח משא"כ בעיר אתה יכול להיתקע שעה שלימה בפקקים בלי נוסע
הנהגים הפחות חרוצים אוהבים את זה כי זה ראש קטן, פחות דריכות ולחץ, אבל זה הרבה פחות רווח, וגם בבין עירוני בד''כ זה מחיר קבוע מראש ואם נתקעת בפקק זה על חשבונו
זה אסטרטגיה של ניהול סיכונים והרבה הכרת השטח

נ.ב. עוד פעם אני שומע ''נהג מונית אמר לי''....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה