מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכון ..נהגי מוניות אין כאלו?
אבל יש להם על המונית מספר שמזהה אותם בקלות
נכון ..נהגי מוניות אין כאלו?
למי יש זמן ללכת לדווחנכון ..
אבל יש להם על המונית מספר שמזהה אותם בקלות
ואנשים נוסעים מידי יום עם נהגי אוטובוסים מופרעים, לפחות שאתה נוסע פרטי,אני פעם נסעתי עם דרייבר והוא היה מפחיד בצורה שהוא נסע ....
זה לא אומר על כולם רק קחו החשבון שאין להם תג זיהוי .
תכלס אם עושים מונה אז הם נוסעים לאט רק שזה עולה יקר מידילמי יש זמן ללכת לדווח
אחרי שיורדים שוכחים אחרי דקה![]()
מעתיק תגובה שלי מהאשכול השכן למישהו ששאל מה יכול להיות בעיה בדרייבראני פעם נסעתי עם דרייבר והוא היה מפחיד בצורה שהוא נסע ....
זה לא אומר על כולם רק קחו החשבון שאין להם תג זיהוי .
ברור שאלתי בתור נוסעת...אני לא נהגת מוניות![]()
שאלת אם אני כועסתברור שאלתי בתור נוסעת...
חשוב לזכורבכל מקרה אתה יכול להתלונן במשרד התחבורה, זה כמו באוטובוסים אם יתחילו להתלונן התופעה תתמתן
תתלוננו עליוהבעיה שהם לא אומרים "תרדו לרחוב למטה" הם אומרים "אין לנו".
וכבר קרה פעם שאיזה נהג הוריד את אשתי בדרך כי "אין לו כח להיכנס לפקקים שם" כלשונו.
לא חושבת שזה הפיתרון ביכלל.....בלת"ק
כדי שאנשים ילמדו לנסוע בתחבורה ציבורית...![]()
אגב, זה גם מיתוס חלקי, רלוונטי רק לנהגים העצלנים.ברור שאלתי בתור נוסעת...
נ.ב. אם אתם רואים נהג מונית שעוצר לכם במעבר חציה עוד לפני שחשבתם לחצות ...
זה אומר שיש לו אנשים לפי מונה...
מרות שזו עבירה פלילית לסרב לקחת נוסע.
זכותון נסיעה במונית מיוחדת (ספיישל)אם אני עוצרת מונית והוא מסרב ?
מה זו עבירה פלילית?
וואוו,
ועכשיו ברצינות,וואוו,
כמה כסף יכלתי להרוויח...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים