דרוש מידע למה לאחרונה אין אבל ממש אין אפשרות להשיג מונית בירושלים???

• הוסף לסימניות
בגדול לנהגי מוניות הבין עירוני פחות ריווחי מהעירוני (בחישוב רווח לשעה)
תנסה לעצור מונית בירושלים ולבקש שיסע לבני ברק, הוא יזרוק אותך חזרה למדרכה למרות שזו עבירה פלילית לסרב לקחת נוסע.
הנהגים הפחות חרוצים אוהבים את זה כי זה ראש קטן, פחות דריכות ולחץ.
טוב פת חריבה ושלווה בה

• הוסף לסימניות
ממש לא צודק
נהג מוניות אמר לי שנסיעה בין עירוני זה רווח בטוח משא"כ בעיר אתה יכול להיתקע שעה שלימה בפקקים בלי נוסע
סורי.
עבד עליך.
בעבר הייתי מזמינה המון נסיעות חוץ הייתי נוסעת עם נהגים מעוקמי אף ובכיינים.
שאני אדע שהם עושים איתי חסד. וזה לא שווה להם. ותורה שלימה למה עדיף נסיעה עירונית ולא חוץ. ובלה בלה בלה.. כאב ראש שלם.

• הוסף לסימניות
בלת''ק
יש שרות חדש שנקרא 'דריבער' בתרגום חופשי
נהג פרטי = נהג מונית

אם תרצו יש לי המלצה לתחנת דריבערים טובה בירושלים

• הוסף לסימניות
קראתי 4 עמודים בדבקות ולא הגעתי למספר אחד של תחנת מוניות בתוך העיר,
אשמח למספר גם בתוך בני ברק וגם בירושליים.

• הוסף לסימניות
קראתי 4 עמודים בדבקות ולא הגעתי למספר אחד של תחנת מוניות בתוך העיר,
אשמח למספר גם בתוך בני ברק וגם בירושליים.
ירושלים:
בר אילן- 025866666
גבעת שאול- 026566666
הפסגה- 026422222
סמדר- 025664444
רוממה- 025002003
רמות אלון- 025022222

• הוסף לסימניות
ממש לא צודק
נהג מוניות אמר לי שנסיעה בין עירוני זה רווח בטוח משא"כ בעיר אתה יכול להיתקע שעה שלימה בפקקים בלי נוסע
אף שנהג מונית אמר לך ככה
זה לא נכון כי המונה עובדת גם לפי זמן וזה ממשיך לעלות ולעלות
כך סיפר חבר שלי שהוא נהג מונית בפתח תקווה"

• הוסף לסימניות
התחבורה הציבורית גרועה יותר מהמוניות:oops::(:mad:
יכול להיות שהיא גרועה יותר ממונית מבחינת מהירות זמן ולא להצטרך לחכות בתחנות
אבל מבחינת נוחות בתחבורה ציבורית ישך איפה לזוז ולא לשבת ללא יכולת לזוז במונית +וגם לשלם לפעמים כפול 10 מעלות תח"צ

• הוסף לסימניות
מתי פעם אחרונה היה לך מקום לזוז ומי מדבר על לשבת?
אפשרות לזוז אתה לא צריך להתוכח כי זה אפשרי לגמרי
וגם לרוב הפעמים כ90% יש אפשרות לשבת
וכנראה שזה לא כ"כ גרוע כפי שאתה חושב!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול לנהגי מוניות הבין עירוני פחות ריווחי מהעירוני (בחישוב רווח לשעה)
תנסה לעצור מונית בירושלים ולבקש שיסע לבני ברק, הוא יזרוק אותך חזרה למדרכה למרות שזו עבירה פלילית לסרב לקחת נוסע.
הנהגים הפחות חרוצים אוהבים את זה כי זה ראש קטן, פחות דריכות ולחץ.
תכל'ס המחירים של הדרייברים הם רק שני שליש מהמחירים של המוניות בינעירוני

• הוסף לסימניות
תכל'ס המחירים של הדרייברים הם רק שני שליש מהמחירים של המוניות בינעירוני
למיטב ידיעתי אין מערכת שמתווכת לדרייברים נסיעות בתוך העיר, וגם לו היה יקח זמן עד שיהיו מוצפים בעבודה, כך שאין להם את הבחירה מה יותר שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה