אמרתי שיבוא הסבר בהמשך:נכתב ע"י אליהו פריד;288759:כי זה משקף "טלפון שבור" ולא "כוחה של מילה"
אני ראיתי את כל הכרזות, מה את עשית?נכתב ע"י Looooona;289061:האמת שאני שלחתי גם כרזה אבל בגלל שהגעתי מאוחר (הבייביסיטר הבריזה) אפילו לא זכיתי לראות אם הכרזה שלי הוצגה (ואולי היא בכלל לא התקבלה באימייל?)
כי בניגוד לתחרות של פרוג הכרזות לא נתלו על לוח או משהו.. אלא הוצגו במהירות על מסך אחת אחרי השניה..
גם כשהראו את הכרזות הזוכות דילגו מהר אל הכרזה שזכתה במקום X בלי להתעכב על השאר ככה שגם ברפרוף הקצרצר הזה לא ראיתי את הכרזה שלי... אז אין לי מושג אם היא בכלל היתה שם...
בכל מקרה תתנחמי.. הכרזה שלך מקסימה לטעמי..
נכתב ע"י Looooona;289612:הרעיון שלי היה כמין משחק 'סקרבל' (כמו משחק המילים 'בונוס')
כשכל אות מייצגת מספר וצירוף של אותיות נותן סכום לפעמים מילה אחת יכולה לשנות את כל מאזן-המשחק אם היא מקושרת למילים אחרות ו/או אם סכום האותיות שלה הוא גבוה
בכרזה שלי העמדתי מעין לוח משחק עם האותיות והמספרים
וכתבתי 'לפעמים מילה אחת עושה את ההבדל' (המילה ההבדל היתה מורכבת עם המספרים)
(הרעיון הוא שלכל מילה יש ערך וצריך לדעת מתי להשתמש ואיפה...)
בכל מקרה ביאס אותי שאפילו לא ראיתי את זה (בלי קשר לזכייה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים