כללי למה לא עונים?

• הוסף לסימניות
למה לא עונים לי במייל של התמחור???
אל תגידו שהם התייאשו והפסיקו - - -

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי, בתחילת שבוע זה, קיבלתי מענה מפורט!

תודה לכם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדי שטינמץ;2410734:
למה לא עונים לי במייל של התמחור???
אל תגידו שהם התייאשו והפסיקו - - -
מה זה המייל של התמחור?

• הוסף לסימניות
הם עסוקים..

• הוסף לסימניות
הם קודם כל עונים לחברי "תמחור פרימיום" שמשלמים דמי מנוי, רק אח"כ לאלה שבמסלול החינמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אובמה;2410981:
הם קודם כל עונים לחברי "תמחור פרימיום" שמשלמים דמי מנוי, רק אח"כ לאלה שבמסלול החינמי

למה סתם להמציא שטויות :mad:

מנצלת את ההזדמנות להודות שוב על היוזמה הנפלאה
למייל התמחור נוצר האפקט שדומה לזריקת אבן למים
המעגל הקרוב והבולט שנוצר- הוא מייל החוו"ד על העיצוב,
אך חשוב לי שתדעו על מעגלים רחוקים ושקטים יותר - מעגלים של קידוש ד':
יוצא לי די הרבה שחברות וידידות מתעניינות ושואלת איך הולך בגרפיקה... ואיך אני יודעת כמה לקחת?...
לכולם אני מספרת על היוזמה הנפלאה, וכל אחת מתפעלת - מי כעמך ישראל.

אז שוב תודה!

• הוסף לסימניות
לי ענו עכשיו על מייל ששלחתי לפני שבועיים
בסוף הם עונים,
כנראה מאד עסוקים...

גם אני אנצל את ההזדמנות להודות:)
זה כל כך עוזר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אובמה;2410981:

דווקא חשבתי בנקודת זמן כלשהי לגבות תשלום קטן כדי לדרבן את הצוות, הם לא נתנו לי לעשות זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה