דרוש מידע למה לא פותחים חנות בגדים יד שניה ברמה גבוהה???

• הוסף לסימניות
הכי טוב להעביר בתוך המשפחה
תמיד בכל משפחה יש את הסטייליסטית שיש כאלה שתשמחנה לקבל ממנה אחרי עונה את מה שהיא כבר לא לובשת
וצריך להיזהר להציע במשפחה רק דברים מעולים שלא יפגעו
אלא אם כן מדובר במישהי שלא אכפת לה...
(יש לי גיסה כזו)

• הוסף לסימניות
יש גמח בשם חסדי חנה
טלפוני, משאירים פרטים על בגדי במצב מעולה שיש לך (סטים בניים בנות לפי מידות)
והם שולחים רשימה במייל ואת יכולה ליצור קשר עם מי שפירסמה למסירה סט במידות שאת צריכה.
ניסיתי את זה,
אחת העבירה לי 2 סטים במצב טוב אך ניכר שימוש אחרי שהבטיחה לי שזה ממש חדש
(נקנה בחנות איכותית)
והתאמצתי למצוא דרך להעביר ממנה
ובסוף התאכזבתי מאוד
כמובן שהעפתי מיד לפח
היו מעט כתמים ולא היה נראה 'חדש'

• הוסף לסימניות
לי היה גמ"ח בגדים כזה במשך שלוש שנים.
גמ"ח ללא עלות כלל, רק לשם שמיים בנוסף לכל העיסוקים ב"ה..
סגרתי אותו אך ורק כי אנישים לא הבינו שלא כל בגד מתאים להעברה הלאה!
הייתי ממיינת שעות ובסוף נשארת עם 3-4 בגדים נורמליים מתוך שק שלם.
לתשומת לב המוסרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה