למה לחמם?

• פותח הנושא A69
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה תמיד ממליצים פה לחמם, מה חסר בזה? ( שואלת בכנות)

קבצים מצורפים

• חיע.jpg
    KB 499.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בתמונה הספציפית הזאת הצבעים משדרים את החורף אז לדעתי פה זה עובר.

• הוסף לסימניות
אבל תראי את ההבדל...

• הוסף לסימניות
זה מוציא את הצבעים האמיתיים של הטבע ולפעמים גם של האובייקט.
זה נותן חיות.
נכון שרצית לשדר חורף - וזה יפה מאד!
אלב. ההבדל לפניך.
צפה בקובץ המצורף 269709

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 114.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1903346:
אבל תראי את ההבדל...
את מתכונת שזה לא חיב להתאים לאוירה, כמו בתמונה הזו למשל? התמונה שחיממת משדרת משהו אחר לגמרי, למרות זאת זה נראה לך טוב יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A69;1903356:
את מתכונת שזה לא חיב להתאים לאוירה, כמו בתמונה הזו למשל? התמונה שחיממת משדרת משהו אחר לגמרי, למרות זאת זה נראה לך טוב יותר?

מה שאני העלתי נראה לי יותר נאמן למקור, לא נראה לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1903360:
מה שאני העלתי נראה לי יותר נאמן למקור, לא נראה לך?
זה באמת הוריד את האפרוריות, ונתן חיות. אז אתן אומרות שכל תמונה חיבת חימום גם תמונה חורפית וקרה?

• הוסף לסימניות
תמיד טוב שהתמונה תהיה נאמנה למקור.

• הוסף לסימניות
כאן את לא צריכה חימום כי האווירה קרה ואין שמש
והאוזניות גם מוסיפות אווירה של חורף
אבל חסר לך אור בפנים, בעיניים
ללא קשר לחימום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה