כללי למה ללמוד בפרוג

• הוסף לסימניות
אני כרגע באמצע הלימודים בפרוג, ובעז"ה קיבלתי עבודה מסובכת באינדיזיין והתקשתי בביצועה,
פניתי למנכ"ל ובחביבות אמר לי שאני יבא אליו, ישבתי אצלו בחדר הסגלירק ולימד אותי שלב שלב איך מבצעים,
נוכחתי לראות (למרות שידעתי) שבפרוג יותר ממה שרוצים ללמד רוצים שהתלמידים יצליחו,
איפה נשמע דבר כזה שהמנכ"ל ישב עם תלמיד וילמד אותו,
אני מודה להשם שאני לומד בפרוג ואשרי פרוג שחיים דיקמן המנהל

• הוסף לסימניות
אם כך זה לא דיון...חבל שאני גר בצפת :)

• הוסף לסימניות
למה להלשין על המנכ"ל שהוא יורד לעם

תבדוק אם זה לא יכול להזיק לו שם במשרד:)

• הוסף לסימניות
אכן. אין כמו לימודים בפרוג!!!
חושבים רק על ההצלחה שלך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ami18;460526:
אם כך זה לא דיון...חבל שאני גר בצפת :)
אצלנו בקורס יש מחיפה, תארגן עוד חברה מהצפון ובסוף תראה את פרוג בצפון רק תדאג לי ותשאיר לפחות שלוחה במרכז.

• הוסף לסימניות
גם אני שמח שהצטרפתי לפרוג,
המנהל מדהים, המורים נפלאים והעבודות בהתאם!

• הוסף לסימניות
בקיצור: שילוב מנצח של חיים דיקמן + טובי המורים + אוירה מושלמת = הצלחה והנאה מובטחים!

• הוסף לסימניות
הי, שכחתם את טובי...
עושה רושם שהיא חלק חשוב במנוע שנקרא פרוג.

ישר כח לכל האחראים ב"פרוג".

• הוסף לסימניות
לא מורידה כלום מהעניין של למה ללמוד בפרוג,
אבל טוב הלב המנצח של דיקמן זה לא לתלמידים בלבד.
לי אישית הוא עזר רבות בעבר ובהווה (ועוד יש עתיד... אני מניחה) בלי שהייתי תלמידה בפרוג.

בלי קשר לזה, נראה לי שאדם מדהים כמוהו שכל רצונו לסייע לשני, אם הוא פותח מרכז הדרכה זה באמת ובתמים כדי שיצליחו. והוא עושה ויעשה הכל כדי שההצלחה של התלמידים תהיה אמיתית ויעילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה