כללי למה ללמוד בפרוג ???

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם אתם מחפשים עוד סיבה למה ללמוד בפרוג.
קבלו אותה כעת.

הערב קיבלנו מתנה מחיים דיקמן.
הוא לקח 2 קבוצות מלומדי מסלול עיצוב גרפי במרכז ההדרכה "פרוג" שכבר אוחזים בשלב מתקדם יותר.
ולימד אותם שיעור על הכנת גלופות (שטאנץ בלע"ז) לכריכות של ספרים וכו'

חיים שיש לו התמחות מקצועית והמון ניסיון בתחום, לא הסתפק בשיעור מאלף ובהדרכה מעשית והדרכים הנכונות והמדוייקות לעבודה זו.

הוא גם הביא את מוישי מאדיגרף (מוישי קסלר מ - "אדי גרף" מהמובילים בארץ בייצור גלופות) שגם הסביר בפרוטרוט את הדרכים והשלבים בצורה מאלפת. ובהמחשה ע"י סרטון והדגמה במקום של שלל דוגמאות.

וכל זה נכלל ב"מסלול עיצוב וגרפיקה"
לא נראה לי שיש עוד בית ספר בתחום הנ"ל שנותן כאלה קורסים

אז חיים תודה ושוב תודה על ההשקעה והנכונות שאתם משקיעים בתלמידיכם.
תודה על שאתה מעביר ומקרין מהידע האישי שלך לאחרים. זה הרבה מעבר למה שמשלמים על המסלולים, וזה הרבה יותר מכסף.

חיים אני מתחיל להתפלל שתזכה בלוטו כי כפי המסתמן כשאחד כמוך זוכה.
הרבה אנשים יהנו מזה:) או שאולי כבר זכית?

• הוסף לסימניות
אין כמו פרוג
שינו לי את החיים.

• הוסף לסימניות
גם לי פרוג שינו את החיים, למדתי תלת מימד בפרוג וההשקעה היתה מעל ומעבר והוסיפו לנו 4! שיעורים שלא היו בתוכנית, אני לא חושב שיש עוד מקום לימודים כזה שמוסיף שיעורים.

• הוסף לסימניות
נפתלי מה שכתבת זה אומנם סיבה טובה ללמוד בפרוג, אבל אני רוצה להוסיף בהזדמנות זו, תשע סיבות נוספות:

1. רמת לימודים גבוה מאוד, עם מורים מבית 'מנטור' שחלקם משמשים נציגים של 'אדובי' בארץ, וזה ממש ללמוד תוכנות 'אדובי' מ'אדובי'.

2. פורום מיוחד לכל מסלול שמתייעצים בו ועוזרים אחד לשני בשיעורי בית, כולל המורים המשתתפים בו ועוזרים לתלמידים.

3. פרוג מתמקדים אך ורק במספר מגמות שקשורים זו בזו במידה כזו או אחרת, ובגדול ניתן לקרוא למקום בית ספר ל"תקשורת חזותית".

4. מנהל ומייסד המקום, מעצב גרפי במקצועו, מבין ומכיר לעומק את דרישות השוק ומוביל את התלמידים לשם.

5. "פרוג" אינם "מתחייבים" בהשמת התלמידים. זה לא תפקידם. אבל מתחת לפני השטח, הם עוזרים המון בהשמה, בהכנת קורות חיים ותיק עבודות, הם דואגים לתלמידים בהשתדלות כפי שהיו ילדיהם. (אני אומר את זה מנסיון).

6. האווירה הכללית במכללה, חדשנית, מתקדמת, עומדת בקצב העולם של 2011 בקידמה, באופי הלימודים, בתוכנות הנלמדות, באופי האמנות והיצירה ובו זמנית שומרת על אופי שמרני, דתי\חרדי, ללא פשרות, ראשי המקום צועדים על גשר צר אולם ללא פחד ומורא. כלל. ובהצלחה גדולה.

7. למי שאינו יודע, פרוג מנוהל על ידי זוג מקסים, חיים דיקמן ורעייתו, המשלימים זה את זה בניהול המקום, ולעיתים נדמה לנו כתלמידים, כי זוג הורים ניצבים בפנינו עם יחס אישי שאין דומה לו.

8. 'פרוג' הפך עם הזמן, בזכות ולא בחסד, לשם דבר כמספר 1 בתחום "תקשורת החזותית" בציבור הדתי\חרדי, ומקנה זכות ויתרון בראיונות עבודה.

9. 'פרוג' מקושרים היטב עם חברות המשווקים תוכנות, פונטים, ושאר צרכי המקצועות, כך שהתלמידים נהנים ממחירים אטרקטיבים במיוחד.

הרי לנו 10 סיבות, למה ללמוד בפרוג...
כתבתי את הסיבות הללו מנסיון אישי וכבוגר המקום, ומי שמכיר את המקום עד לכך שלא הגזמתי בשום מילה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב

הגדרת את זה "הכי טוב"
כל מילה נוספת מיותרת.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה...
אין מה להוסיף אחרי פירוט כל כך נכון ואמיתי!!
תמשיכו להוביל להצלחה!!

• הוסף לסימניות
כל מילה בסלע
כאחד שהגיע לקורס בפרוג עם רקע נרחב בתחום ומס' שנות ניסיון אני רוצה להוסיף כמה מילים לאלו מבנינו שלמדו את התוכנות "לבד".
התוכנה הראשונה שלמדתי לבד היא כמובן פוטושופ "חרשתי" על התוכנה מכל כיוון והצלחתי להגיע לתוצאות מדהימות.
לאחר מכן התחלתי להתעסק עם אינדיזיין והצלחתי להפיק עבודות יפות ומושקעות.
באילוסטרייטור טרם הספקתי לגעת.
לקורס בפרוג הגעתי בכדי להשתלם, אולם עם הזמן הבנתי שיותר ממה שיש לי להשתלם יש לי מה ללמוד.
גיליתי שפעמים רבות גירדתי את האוזן הימנית עם הרגל השמאלית.
למדנו שיטות עבודה מהירה וקיצורי דרך.
למדתי את אילוסטרייטור שלא נגעתי בה עד כה והתברר לי שהיא נחוצה.
בקיצור מניסיון אני אומר חד משמעית אין כמו ללמוד מהמומחים בפרוג. למידה עצמית תשאיר אותך ברמה של חובבן אולי חובבן מקצועי.

• הוסף לסימניות
לא צריך בכלל לשכנע ולא צריך סיבות
אין כמו פרוג.
הייתי ממש שמחה ללמוד שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;519539:

אלי.
אחד כמוך שיש לו את הכלים והרקע
זה יקפיץ אותך שבעתיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הדבר הכי חשוב שקבלתי בפרוג זה את הרמה הגבוהה
יש לך קליטה מהירה? אתה מכיר את חלק מהחומר? אין בעיה תקבל שיעורים ברמה שלך
קשה לך? קולט לאט? ילכו איתך צמוד כדי שתצליח
אין שום רצון לחסוך ממך ידע ההיפך רק תשאל
ביחוד אם המורה שלכם הוא יגאל לוי

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי חבר שהתלבט איפה ללמוד והמליצו לו להתחיל בקורס בסיסי והתחלתי במרכז החרדי להכשרה מקצועית, ששם זה עולה זול יחסית, ואם התחום הזה ימשוך אותו שילך להתמקצע (פרוג).
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;519671:
האמת שיש לי חבר שהתלבט איפה ללמוד והמליצו לו להתחיל בקורס בסיסי והתחלתי במרכז החרדי להכשרה מקצועית, ששם זה עולה זול יחסית, ואם התחום הזה ימשוך אותו שילך להתמקצע (פרוג).
מה דעתכם?

אחותי לומדת שם מקצוע אחר
היה מקרה שבאו תלמידות לשיעור ואמרו להן לחזור כי המורה לא הגיע
איך זה נראה?

• הוסף לסימניות
ידוע לי ששם צריך להתקשר כל פעם קודם אם יש שיעור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;519705:
ידוע לי ששם צריך להתקשר כל פעם קודם אם יש שיעור

אז יש לך תשובה ברורה לתת לחבר

להתקשר, המרכז החובבני!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה