שיתוף למה לפתוח אשכול חדש?

• הוסף לסימניות
עדיין שואל את עצמי.
ab179.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!!

חבל שא"א לפתוח את התמונה לראות אותה בגדול, המחשה חיה בהחלט.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה ???
ברור שצריך לפתוח אשכול חדש רק על הציור המדהים הזה!!!
חייב !!
זה מדהיםםםםם !!!
מהממם ! ומושלם !
אני מקווה שאין עוד ציורים בסדר גודל כזה שלא שיתפת רק בגלל ש : " למה לפתוח אשכול חדש "

• הוסף לסימניות
כי אסור לחדש בתשעת הימים :(
וגם לא כדאי כך להתלהב...למרות שהציור עצוב

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה ???
ברור שצריך לפתוח אשכול חדש רק על הציור המדהים הזה!!!
חייב !!
זה מדהיםםםםם !!!
מהממם ! ומושלם !
אני מקווה שאין עוד ציורים בסדר גודל כזה שלא שיתפת רק בגלל ש : " למה לפתוח אשכול חדש "
תודה על התשובה.

• הוסף לסימניות
וואו זה אליפות שאין כדוגמתה!!!
כשריאתי את השאלה, למה לפתוח אשכול חדש, לחצתי על האשכול ואז התנוססה לה התשובה בדמות ציור מאלף שכל מילה נוספת תוריד מערכו!!

• הוסף לסימניות
כשרון! ציור פצצה!
אני מצליחה לשמוע את הדי הפיצוץ ברקע...

וממש מעניין אותי, מה הסוס רואה שם, שהוא כך מסיט את ראשו?

• הוסף לסימניות
ציור מטורף. משהו בלתי רגיל שפותח אופקים בראש

• הוסף לסימניות
חבל שא"א לפתוח את התמונה לראות אותה בגדול, המחשה חיה בהחלט.
ניתן ע"י לחצן ימני בעכבר>פתח תמונה בכרטיסיה חדשה>ואז להגדיל את תצוגת המסך ע"י ctrl+הגלגלת בעכבר או ctrl והלחצן +

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה