מידע שימושי למה לשלם יותר על אותו מוצר-טיטולים???

• הוסף לסימניות
אויש מותג יש הכי גרוע,
אצלינו הגננות אוסרות מראש לשים כזה טיטול
{אגב, גם את בייבי סיטר}- באמת ייצור גרוע
הגננות אוסרות???
הן מסכימות לשלם את ההפרש במחיר???

• הוסף לסימניות
זה מאמת אותו יצרן
אבל המוצר שונה
לילדי הייתה פריחה רצינית מ"טיטולים"
ובהאגיס לא היתה שום בעיה
והפריחה חזרה כל פעם שבטעות הלבישו להם את הטיטול הנ"ל
גם לבן שלי היה כך
וניסנו וכל פעם ששמנו טיטולים הגיע פריחה ועם האגיס שקט
נכון שהכל מיוצר באותו מפעל אבל! ופה מגיע האבל הגדול מידיעה -לכל הסקרנים-גיסי מייצר משהו במפעל מוכר-הייצור שלו החומרים שלו, ועל האריזה כתוב מיוצר ב...לכן יכול להיות מוצר דומה כמו טיטולים פסטות שימורים שתיה וכל מה שרק תרצו שמיוצר באותו מפעל בדיוק!!! ואולי אפילו על אותו מסוע אבל בכל אחד חומרים שונים!!! ולכן יש שינוי בטעם במראה במה שזה עושה וכו'
לא יעזור לנופף זה אותו מפעל כי התוכן לא זהה!

• הוסף לסימניות
כל טיטול יש לו מבנה קצת שונה
לכל ילד יש מבנה קצת שונה

מה שנשאר לנו זה להתאים את הטיטול לילד
ולא חלילה : להתאים את הילד לטיטול.
חושבת להסב למקצוע מיעצת חיתולים לתינוקות .

כתבת טוב , אבל המשפט שלך עשה לי חיוך

• הוסף לסימניות
אחרי סקר שעשיתי על אחד הילדים שלי הגעתי למסקנה שפמפרס הכי טוב הן מבחינת דליפות והן מבחינת רגישות משתמשת כבר כמה שנים אם זה בפעם האחרונה שרצינו לקנות לא היה קנינו של טיטולים מאז התינוקת שלי מאד סובלת כשאני מנגבת עם מגבון ממש יוצא לה דם :cry::cry::cry::cry:

• הוסף לסימניות
אנו מביאים נקודה למחשבה ולסקירה
לגבי טיטולי תינוקות והמחירים שלהם היום בשוק המשתלבים עם האיכות שלהם
כמו כולם אנו רוצים את הטוב לילדים שלנו אך במחיר שפוי ונח לכל כיס
מבדיקה שאנו ערכנו ועברנו כמה חברות טיטולים

שמנו לב שחברת טיטולים (עם הסגול) יש לה ממש אותו מבנה כמו טיטולי האגיס (היקרים יותר)
ולאחר בדיקה על המארז מצאנו שהחברה המייצרת הכתובה ע"ג החבילה בטיטולים ובהאגיס זו אותה חברה המייצרת לשניהם

כרגע אנחנו מנסים וממש מרוצים
(יכול להיות שזו פשוט חברת בת שלה? או שזה אותו דבר?)
יש המון פסי ייצור כאלו,
תתחילו לבדוק אריזות ותופתעו.
לא תמיד זה אומר שהמוצר אכן באותה איכות, אבל הרבה פעמים כן-זה רק עניין של מותג.
ואגב-
החברה הסגולה פעם הייתה הרבה יותר זולה, היום זה ידוע שהם טובים והמחיר שלהם גם ניהיה לא פחות טוב.

ספציפית אגיס- לא ברור למה אנשים נוהרים לקנות אותם.
הם הופכים את הילד לנפוח וזה פשוט דוחה..

• הוסף לסימניות
אחרי סקר שעשיתי על אחד הילדים שלי הגעתי למסקנה שפמפרס הכי טוב הן מבחינת דליפות והן מבחינת רגישות משתמשת כבר כמה שנים אם זה בפעם האחרונה שרצינו לקנות לא היה קנינו של טיטולים מאז התינוקת שלי מאד סובלת כשאני מנגבת עם מגבון ממש יוצא לה דם :cry::cry::cry::cry:
דווקא לאחיינית שלי הפמפרס עשה פצעים מוגלתיים, משהו איום ונורא, צרחות איומות..., ומאז שאחותי החליפה לטיטולים כל המשפ' שלי משתמשת רק בזה {אצלי אישית אחד הילדים הוגדר עם אטופיק קל מה שגורם לו בקיץ לפצעים, ורק הטיטולים של האגיס בסוג מסוים ובמידה מסוימת עזרו לעור שלו}

• הוסף לסימניות
חד משמעית צריך למצוא את הגזרה שמתאימה לילד
רק רוצה להסב את תשומת הלב לחבילת מגה-פק של פמפרס
שימו לב שפמפרס החבילות הקטנות די יקר, בערך אותו דבר כמו האגיס אבל החבילות הענקיות שלהם יוצא ממש זול כמעט כמו החברות הפשוטות והטיטולים עצמם ממש מעולים
וכשהם במבצע ביש אז בכלל...
אני ממש מרוצה מהם, מכל הבחינות (רגישות העור, דליפות, מראה לא נפוח..)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגננות אוסרות???
הן מסכימות לשלם את ההפרש במחיר???
קניתי פעם אחת בחיי את הטיטולים של יש , ולאחר 2 שימושים הם נזרקו לאשפה אחר כבוד,
הסירחון שיוצא מהם לאחר שהילד מרטיב הוא נוראי

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
אמנם אותו מפעל מייצר את שניהם, אך האיכות שונה מאוד לטובת האגיס.
כמו בעוד הרבה מוצרים ומפעלים שונים.

בכ"א, אני בעד הורדת המחיר 😊

• הוסף לסימניות
ברור, כי רואים שלאלו שסובלים מפריחה תמידית שם, כשעוברים להאגיס הוא כמעט תמיד מפסיק
נכון מאוד.
גם הגננות ממליצות מנסיונן על האגיס כמפחית פריחה לרגישים לכך.

ואגב, אנחנו נהננו מאוד גם מפמפרס.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין טיטולים פמפרס בייבי דריי לפרימיום?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין טיטולים פמפרס בייבי דריי לפרימיום?
אני משתמשת בפשוטים ומאוד מרוצה (בייבי דריי)
הפרימיום הוא יותר כמו האגיס, יצא לי לקנות לניובורן כשלא היה האגיס בחנות- יותר עדין וכד', אבל יותר עבה
מה שאני אוהבת בפמפרס בביבי דריי זה הם מאוד דקים, שאלו אותי מלא פעמים על בת שנתיים אם היא גמולה...
ולמרות שדקים בכלל לא דולף...

• הוסף לסימניות
ממליצה לנסות את הטיטולים של לייף לגיל קצת יותר גדול
הופתעתי לטובה גם מהמחיר וגם מהאיכות.

טיטולים אחרים גרמו לפריחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה