למה לתדלק? קנית סקודה!- לעניין?

• הוסף לסימניות
יש לאחרונה פרסומת בכל הציבור החרדי של חברה למכירת רכבים, והם מעוניינין כנראה לשווק רכבי סקודה החוסכים בדלק.
הכותרת לא מצאה חן בעיני בכלל, ולדעתי עושה את ההפוך מהרצוי.
'למה לתדלק? -קנית סקודה'
איך זה נשמע? אצלי זה היה נשמע שבגלל שקניתי סקודה אני צריך לתדלק, והרי הם רוצים להוכיח עד כמה הרכב חסכני בדלק...
אני למשל הייתי נותן כותרת בסגנון: 'קנית סקודה אז למה לתדלק'...
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
ביחס ל'חוזרים לישיבה עם סקודה' -
כל קמפיין אחר שאינו מפדח - נראה גאוני.

• הוסף לסימניות
אברומי, שבוע טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;844507:
אברומי, שבוע טוב...

למה קשור השבוע טוב?

לסקודה?
לישיבה?
לתדלוק?

או רק לא אלי...;)

• הוסף לסימניות
בקיצור, אני מבין שגם בעיניכם זה נראה מוזר.
חשבתי שזה אצלי ככה....

• הוסף לסימניות
מה שנהניתי בפרסומת ההיא, שכמה שיותר חסכוני הצבע הולך ומחמיר.
(הכי חסכוני הוא אדום - הפוך מהמקובל שיבטא הצבע).
יש בזה משהו יפה, כי הכל שם זה סקודה, אז גם הסקודה הכי "יקרה" יש לה צבע חביב.
(וודאי עדיף על פני הסדר ההפוך)

• הוסף לסימניות
מה קורה למשרדי פרסום?
כנראה הם נוסעים על סקודה----

• הוסף לסימניות
שימו לב
תמיד שמפרטים את כמות הדלק לפי קמ"ש ,כתוב באותיות קטנות "לפי דברי היצרן"
אני רוצה לראות אחד שילך לתבוע את סקודה.....

• הוסף לסימניות
יתכן שחברת הפרסום שכתבה "למה לתדלק? קנית סקודה!"
חשבה על הפוך על הפוך, שכיון שזה לא מובן תתחיל לחשוב למה התכונו
ועובדה שהצליחו- שהרי כתבת על זה בפורום.
חחח
יו"ט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה