BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לאן התוצאות יכולות להשתנות אם לא אוכלים לטוב או לרע?
כפי הידוע לי בדיוק הפוך, הבדיקה נעשית אחרי צום של לילה -8 שע'
מוזר אני זוכרת שהגעתי בצום ושאלו אותי אם אכלתיהבדיקה מתבצעת בצום.
בהנחיות ממליצים להביא ארוחה לאכול אחרי הבדיקה.
יכול להיות שתלוי במדיניות של קופות חולים.מוזר אני זוכרת שהגעתי בצום ושאלו אותי אם אכלתי
כשאמרתי שלא הם אמרו לי שאני אלך לקנות משהו לאכול , ואחרי חצי שעה אעשה את הבדיקה
לא קשור לטוב או לרע. רוצים לראות רמת סוכר אחרי אוכל.לאן התוצאות יכולות להשתנות אם לא אוכלים לטוב או לרע?
מה זה מידע אחר? יותר גבוה או נמוך?לא קשור לטוב או לרע. רוצים לראות רמת סוכר אחרי אוכל.
בדיקה של רמת סוכר אחרי צום נותנת מידע אחר.
רמת סוכר אחרי אוכל גבוהה יותר.מה זה מידע אחר? יותר גבוה או נמוך?
A1C מראה מה היו הרמות בחודשים האחרונים. ובהריון הסכרת היא פתאומית שמגיעה בתקופה הזאת. לכן צריך לבדוק מה קורה עכשיו.דבר אחד לא הבנתי למה עושים בדיקת העמסת סוכר ולא A1C או בדיקת גלוקוז רגילה?
למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?A1C מראה מה היו הרמות בחודשים האחרונים. ובהריון הסכרת היא פתאומית שמגיעה בתקופה הזאת. לכן צריך לבדוק מה קורה עכשיו.
בהעמסה רגילה של 50 עושים גם וגם.למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?
זה בעצם מה שהם עושים.למה לא לעשות בדיקת גלוקוז רגילה? שבודקת את רמת הסוכר בדם בזמן הנתון ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים