- הוסף לסימניות
הידעת, את/ה, זה/ו שמעלה עבודה לשם קבלת חוות דעת, שזה דורש משהו מזה שנותן את אותה חוות דעת? שהוא מתבונן, ומתעמק, ושוב בודק, ואז חושב מה הוא היה משפר, ואיך הקהל יקבל זאת כך, וכך, או אולי כך. והפונטים, והמיקום, והרקעים, בקיצור, יש פה השקעה!!!
כנראה שזה לא ברור לכולם כי מדי פעם אני נתקלת כאן בעבודה שמועלית לחוות דעת, ובאותו יום אני כבר רואה אותה בעלונים/ בעיתונות.
זה אומר שהעלו אותה לאחר שכבר שלחו.
תודיעו לפחות שזה המצב ושסתם מענין אתכם, כפי שראיתי שאחת עשתה. ותהיו הוגנים.
אני למשל מאד עמוסה. חוות דעת אני משתדלת לתת כי לדעתי זאת עזרה חשובה וגם אני רוצה שיעזרו לי.
אך חוות דעת למודעה שכבר פורסמה זה פחות דחוף. מי שרוצה- שיחווה, אך שנדע בפני מה אנו עומדים ונחליט אם להענות.
ודרך אגב זה גם טפשי לפרסם את המודעה לפני שמשנים עפ"י העצות שקבלו פה.
המודעה שראיתי היום כ"כ נוראה, שגיאות גרפיות ושגיאות לשוניות מתחרות זו בזו.
וחבל, כי כולם פה העירו על זאת ואם רק היו מתקנים ואח"כ מפרסמים לא היו זורקים את הכסף של הלקוח לפח.
קחו לתשומת לבכם.
כנראה שזה לא ברור לכולם כי מדי פעם אני נתקלת כאן בעבודה שמועלית לחוות דעת, ובאותו יום אני כבר רואה אותה בעלונים/ בעיתונות.
זה אומר שהעלו אותה לאחר שכבר שלחו.
תודיעו לפחות שזה המצב ושסתם מענין אתכם, כפי שראיתי שאחת עשתה. ותהיו הוגנים.
אני למשל מאד עמוסה. חוות דעת אני משתדלת לתת כי לדעתי זאת עזרה חשובה וגם אני רוצה שיעזרו לי.
אך חוות דעת למודעה שכבר פורסמה זה פחות דחוף. מי שרוצה- שיחווה, אך שנדע בפני מה אנו עומדים ונחליט אם להענות.
ודרך אגב זה גם טפשי לפרסם את המודעה לפני שמשנים עפ"י העצות שקבלו פה.
המודעה שראיתי היום כ"כ נוראה, שגיאות גרפיות ושגיאות לשוניות מתחרות זו בזו.
וחבל, כי כולם פה העירו על זאת ואם רק היו מתקנים ואח"כ מפרסמים לא היו זורקים את הכסף של הלקוח לפח.
קחו לתשומת לבכם.
הנושאים החמים