למה נמחק האשכול שפתחתי..?

• הוסף לסימניות
זה ליד הר הבית ו"לך לך אמרין נזירא סחור סחור לכרמא לא תקרב".

• הוסף לסימניות
אתה רציני?
באמת לא מבין?

וואו ברוך הבא לפורום צילום..

• הוסף לסימניות
העיקר שהפעם הספקתי לראות לפני שמחקו :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1820577:
אתה רציני?
באמת לא מבין?

וואו ברוך הבא לפורום צילום..

אני מתלבט אם את התמונה שהעליתי לפיסבוק שלי היום (גם לשם העלאת תמונה היא מקרה נדיר מאוד ) מותר להעלות לכאן.

רואים לאביטל את הרגליים.

• הוסף לסימניות
שלח הודעה למנהל הפורום.
אהה- בעצם....

• הוסף לסימניות
אתם אנשים הזויים.
בפרט 2 הודעות שמעלי.

• הוסף לסימניות
דווקא אני מבינה מאד!
הספקתי לראות את התמונה,
היא באמת היתה יפה.

אבל לא ניראה לי מתאים להעלות לפורום כמו פה תמונה,
של חתן וכלה שהחתן נותן יד לכלה!
( או שזה רק היה נראה כך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1820660:
תודה. ריגשת.
זה לא באמת מצחיק...

מתי אנשים יבינו שזה פורום חרדי שאין להעלות תמונות נשים?
שיהיה 0.0% מהפריים, ושיהיה מהגב.
ועוד יבוא מישהו ויכתוב בזלזול "... קיצוני", זה צורה?

אני לא מנהל, רק הרגיז אותי ההשתלחות הזו בהנהלה שהיא סופר לא במקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה