למה סטים יקרים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם רצית לשאול למה סטים לקורג הם יקרים שיכולים להיגמר גם בכמה אלפים ?
אני בגדול מבין פחות או יותר אבל אבא שלי לא מבין למה אני מוכן לשלם יקר על סט וזה "כואב" לו שאני מוציא סכום יקר (נגיד 700)
על סט שזה כביכול רק קובץ וכו
אשמח לכל אלו שיניחו את דעתי ואני אניח את דעתו
אשמח לתשובות מפורטות כל האפשר ;)

• הוסף לסימניות
אתה מזכיר לי את השאלה של אנשים שאינן שומרי תו"מ ששאלו:

מדוע למען ה' משלמים על זוג קוביות עור (תפילין הקדושות) 500$?
מה יש בהם?

ואז הסברתי לבן אדם:

תראה...

קודם כל צריכים עור של בהמה...

אח"כ צריך להשרות באמבטיית סיד כמה חודשים!!!

אח"כ צריך לייבש בצל!! כמה חודשים

צריך לעצב ביתם..עבודת יד!
צריך לשייף את הבתים תוך כדי צביעה כשי שיגיעו למידה של שלוש אצבעות על שלוש אצבעות...

אח"כ ייבוש
אח"כ צריך קלפים...

אח"כ צריך לסגור, ובתים לבתים וכו'..

ואחר כך שואלים: על מה 500 $?????

ובכן גם בתכנות:
צריך להכין פתיחות ולא תמיד זה יושב,,,
צריך להכין מקצבים ברוח הזמן....עבודת נמלים
צריך להיות יצירתי...
וצריך וצריך וצריך...

אם אביך היה יושב לנסות לתכנת פעם אחת ומקצב הכי דיבילי שיש...
הוא היה אומר לך אחרי 10 דקות:

בני היקר...

הנה הכרטיס אשראי שלי, פתוח ללא מגבלה.

רק תעזוב אותי בשקט

• הוסף לסימניות
יש כאלה שלוקחים את הסטים החינמיים שמסתובבים אצל כולם, ועורכים אותם קצת (בלאנס,ושיפורים אחרים) ולוקחים ע''ז כמה מאות בודדים.
אבל כאן יש המון דברים טובים שלא נראה לי שמסתובבים אצל הסטים החינמיים ויש לי עשרות כאלו
וזה לא מתקרב לרמה של הסט הנפלא הזה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני בגדול מבין פחות או יותר אבל אבא שלי לא מבין למה אני מוכן לשלם יקר על סט וזה "כואב" לו שאני מוציא סכום יקר (נגיד 700)
תגיד לו שלבחור מיוחד שכמותך צריך לתת בלי לשאול..;)

• הוסף לסימניות
איזה אתר מקצועי
ברוכים הנמצאים !!
סופסוף נרשמתי !!
מצטרף בכל פה אתר מקצועי עם חברים מקצועים, אנשים נפלאים שאוהבים ויודעים לעזור. לראות את התשובות הקולעות לשאלות שנשאלות כאן בפורום ולהבין מה זה דו שיח של אנשים שבאו מעולם הלימוד תורה,,:)

• הוסף לסימניות
טוב חבר'ה נחזור לענייננו :rolleyes:

• הוסף לסימניות
כנראה שזה תוצאה של המון המון השקעה....
יש סטים שבערך בזכות נגן יכול להרים חתונות והופעות מטורפות, בסוף זה יכול ממש להיות מקפצה
לדוגמה המקצבים המזרחיים שיש לי, כמה שניסיתי לבנות לא הצלחתי להגיע לרמה הזאת, ואם לא היה לי אותם אז הנגינה שלי בשירים במזרחיים הייתה נשמעת לא משהו...

סטים טובים זה פשוט כמה וכמה רמות מעל, כמה שהנגן יהיה טוב, יש לזה הרבה משמעות, ומחיר...

• הוסף לסימניות
אני חושב שאלי אוסדון כתב לך תשובה מעולה למעלה
עדיין קשה לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה