- הוסף לסימניות
אני הגשתי ב-03/12 ועדיין על סטטוס חדש.גם אני, הגשתי בקשה ב-20/12, ועדיין בסטטוס "חדש"![]()
אני הגשתי ב-03/12 ועדיין על סטטוס חדש.גם אני, הגשתי בקשה ב-20/12, ועדיין בסטטוס "חדש"![]()
גם אני קיבלתי את ההודעה הזושאני מנסה להיכנס לאתר בירור דרגה הוא כותב לי
צפה בקובץ המצורף 1872778
אכן כתבתי שאין מה לפנות בטלפון, כי הם לא נותנים שרות.עד שענו לי בטלפון, אמרו שהאגף לא מאשר העברת זירוזים...
זה אומר שמיותר לחכות 4 שעות בצ'אט ושעה בטלפון...
לתשומת לב...
אבל בצ'אט עד שעונים לוקח כ-4 שעות!.אכן כתבתי שאין מה לפנות בטלפון, כי הם לא נותנים שרות.
אך בצ'אט זה לא כך.
הן קשובות שם מאד ומנסות לעזור.
יש שם עובדת בשם שבי-אלישבע מקסימה שעושה כל מאמץ לעזור.
אני קיבלתי דרגה בעקבות פניתי בצ'אט
אין צליל.אבל בצ'אט עד שעונים לוקח כ-4 שעות!.
ואיכשהו בדיוק שענו קמתי מהמחשב.
יש פתרון לזה? צליל או משהו? כדי שלא נפספס?
אז אצלי אחרי 10 דק' כבר א היה עם לדבראין צליל.
צריך לבדוק כל כמה דקות.
אני ראיתי לאחר 10-15 דק' , המשכתי מענה ועזרו לי
לא סגרו ישר את הפניה
כנראה שזו שבי הזו...אין צליל.
צריך לבדוק כל כמה דקות.
אני ראיתי לאחר 10-15 דק' , המשכתי מענה ועזרו לי
לא סגרו ישר את הפניה
ישר כחגם אני קיבלתי את ההודעה הזו
ניסיתי ממחשב אחר ועבד.
הצ'אט לא מעביר אותי לנציג אנושי רק מביא קישורים..אכן כתבתי שאין מה לפנות בטלפון, כי הם לא נותנים שרות.
אך בצ'אט זה לא כך.
הן קשובות שם מאד ומנסות לעזור.
יש שם עובדת בשם שבי-אלישבע מקסימה שעושה כל מאמץ לעזור.
אני קיבלתי דרגה בעקבות פניתי בצ'אט
תבחרו שאתם צריכים מידע על סיבסוד לשנה הנוכחית פניות הוריםהצ'אט לא מעביר אותי לנציג אנושי רק מביא קישורים..
מה אני צריכה לכתוב בשביל שיתן לי לכתוב לנציג אנושי?
מתי הבקשה שלכם נקלטה?אני הגשתי ב-03/12 ועדיין על סטטוס חדש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים