הכתובת הזו לא תקינה וחוזרת: daycare @ babcomcenters.comשלחתי וקיבלתי הודעה שהמייל שלהם מלא כנראה בגלל שרשמו פה
כן , אנחנו קבלנו ובעלי אברך כוללהאם יש כאן משהו שמכיר אברך שלומד בכולל שכבר קיבל דרגת מתמת?
אני ממליצה לצרף את כל המסכים שיכולים להיות רלוונטים - כל התלושי שכר של שנת 2024 וכן 2 אישורי כולל ללומדים שם וכן הצהרה - אני רשמתי בקובץ וורד הצהרה שאני עובדת בעבודה אחת וכו' וקבלתי באותו יום דרגה לאחר בעיות וזמן ארוךהכתובת הזו לא תקינה וחוזרת: daycare @ babcomcenters.com
אנחנו קיבלנו 14לא קיבלתי דרגת אחים האם יש משהו שכן קיבל ? יש לציין שקיבלתי דרגא 3 ויש לי שני בנים במעוןולכן מאני צריך לקבל דרגת 14 ולא קיבלת
יש כזה מצב שמקבלים דרגא 3 ולא מקבלים דרגא 14 אם יש שני אחים?אנחנו קיבלנו 14
השנה הכל אפשרייש כזה מצב שמקבלים דרגא 3 ולא מקבלים דרגא 14 אם יש שני אחים?
כן במקרה שהשכר שלך דרגה פחות לדוגמא יותר מ2330 אתה יורד לדרגה 3 וכן הלאהיש כזה מצב שמקבלים דרגא 3 ולא מקבלים דרגא 14 אם יש שני אחים?
מומלץ אכן לפנות למבקר המדינההשנה הכל אפשרי
משרד התמת מעסיק כנראה בעלי מוגבלויות...
כל פעם הם אומרים משהו אחר
ועכשיו כבר בכלל אי אפשר לדבר איתם
ממליצה לפנות למבקר המדינה
complaint.mevaker.gov.il
אבל במקרה שלי השכר שלי פחות מ2330שח לנפש מה אפשר לעשות? אם מי אני יכול לערער על זה חוץ מתלונה למבקר המדינה {אגב שכבר שלחתי}? @זכויותינוכן במקרה שהשכר שלך דרגה פחות לדוגמא יותר מ2330 אתה יורד לדרגה 3 וכן הלאה
כןוקיבלת דרגה 3?
אין אם מי לדבר ולעדכן בעודכנט זה לא יעשה בעיות לדרגא שכבר כן קיבלתי?הרבה פעמים אין סינכרון בין 2 הילדים כלומר שכל אחד בפני עצמו קיבל דרגה 3 אבל שתיהם ביחד זכאים לדרגה 14
ע"כ תפנה אליהם בעדכונט או בטלפון ותבקש לסדר את הדרגה יש גם אופציה של צאט קצת מעצבן עד שעונים שם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים