למה עסקים לא שולחים חשבוניות / קבלות?

• הוסף לסימניות
אני קטנתי מלהבין איך כל פעם לפני המעמ אני צריכה לפנות לעסקים ששלמתי להם שישלחו חשבונית מס או קבלה - זה לא ברור מאליו?
עכשיו לתכלס , מה אני עושה עם חברה שלא שולחת לי חשבוניות מלפני חודשיים?
ושאני פונה אליו כבר מספר פעמים - ועכשיו הוא שואל אותי : האם יש כאן איום?
שוקלת לפרסם את המיילים של ההתכתבות איתם...

• הוסף לסימניות
מי אמר שהם מוציאים חשבונית מס?

• הוסף לסימניות
מי אמר שהם מוציאים חשבונית מס?
מה הכוונה מי אמר ?

אלף קבלה כולם חייבים.

ולענין חשבונית מס - חפרתי חפרתי ביולי ואז שלחו לי חשבונית מס רק על חלק מהסכום, אז הם כן מוציאים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
איך משלמים לפני שיש ביד חשבונית ?
חשבונית מנפיקים בסיום העבודה בלי קשר לתשלום

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
איך משלמים לפני שיש ביד חשבונית ?
חשבונית מנפיקים בסיום העבודה בלי קשר לתשלום
צודק !
מעכשיו אני אקפיד לא לשלם עד שיש לי חשבונית מס

• הוסף לסימניות
צודק !
מעכשיו אני אקפיד לא לשלם עד שיש לי חשבונית מס
בארגונים הגדולים כשאת מצפה לתשלום תמיד המזכירה- המערכת לא מנפיקה תשלומים לפני שנקלטה חשבונית מס.. (לא תמיד זה נכון כי בעסקים עב"ס מזומן חש' מס-קבלה זה לאחר התשלום.. אבל זה יכול לעבוד..).
מזדהה עם הקושי לקבל חשבונית כחוק..גם אני מוצאת את עצמי בסיטואציה הזו

• הוסף לסימניות
בארגונים הגדולים כשאת מצפה לתשלום תמיד המזכירה- המערכת לא מנפיקה תשלומים לפני שנקלטה
בכל ארגון גדול או קטן
לא שמעתי שמשלמים לפני חשבונית (לא מדבר על דמי קדימה)
שמעתי המון הפוך..
חשבונית יצאה וכסף...חודשים לא שולחים..

• הוסף לסימניות
שואלת מהצד השני
האם זה תקין שחברה גבתה ממני כסף מס' חודשים ומעולם לא שלחה לי חשבונית/קבלה?
עליתי על זה מפרוט האשראי שלי

• הוסף לסימניות
ברור שלא תקין.

• הוסף לסימניות
שואלת מהצד השני
האם זה תקין שחברה גבתה ממני כסף מס' חודשים ומעולם לא שלחה לי חשבונית/קבלה?
עליתי על זה מפרוט האשראי שלי
מצוי כן
מאוד לא תקין

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא מעביר שקל לפני שאני מקבל חשבונית מס או קבלה (בעוסק פטור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה