כללי למה פוטושופ מאד מאד איטי??

• הוסף לסימניות
לעומת שאר התוכנות?
יש לי כרטיס SSD והמפרט חזק מאוד
מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
גם לי אותו דבר אם את מוצאת פתרון אשמח גם לדעת!

• הוסף לסימניות
יתכן מאוד שהמחשב עמוס ויתכן שיש וירוס שמכביד על כל המערכת של המחשב..
זה קרה לי לפני כמה חודשים מה שאני ממליץ זה לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב כדי לשחרר לחץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;n4882054:
יתכן מאוד שהמחשב עמוס ויתכן שיש וירוס שמכביד על כל המערכת של המחשב..
זה קרה לי לפני כמה חודשים מה שאני ממליץ זה לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב כדי לשחרר לחץ

איך עושים את הנ"ל?

• הוסף לסימניות
סריקה מלאה של כל המחשב עם האנטי וירוס.
למחוק את כל מה שלא צריך בתוך המחשב, בעיקר בכונן של הSSD שצריך להיות כמה שיותר נקי רק תוכנות בלי הרבה עומס קבצים וכל זה..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אחרי הסריקה והמחיקה וכו' נמחק לי בקושי 0.5 ג'יגה ועם כל זה אין לי יותר מה למחוק, כלומר, חוץ מתוכנות מחקתי הכל והSSD עדיין כמעט מלא,
מה עושים?
אנא עזרתכם
תודה

• הוסף לסימניות
C:\Users\User\AppData\Local\Temp

אולי תנסו למחוק דברים מהנתיב הזה..
המודגש באדום צריך להיות שם המשתמש שלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה