- הוסף לסימניות
כבר שלחתי פניות לוועדת הרבנים ואין לא פותחים!
למה?
מישהי באתרוג וכן פתוח לה?
למה?
מישהי באתרוג וכן פתוח לה?
איך? ביקשת בוועדה?לי פתוח
מוגדר אצלי כגלישה מורחבת לעסקים, ובדף של הוספת קבוצות תוכן יש לי V על פינטרסט, כתוב על זה שזה אושר ע"י הועדה, אבל אני לא ביקשתי. יכול להיות שזה מאושר מראש להגדרה של גלישה לעסקים.איך? ביקשת בוועדה?
אולי משהו בהגדרות אצלי?
נו גם אצלי מוגדרת גלישה מורחבת לעסקים.מוגדר אצלי כגלישה מורחבת לעסקים, ובדף של הוספת קבוצות תוכן יש לי V על פינטרסט, כתוב על זה שזה אושר ע"י הועדה, אבל אני לא ביקשתי. יכול להיות שזה מאושר מראש להגדרה של גלישה לעסקים.
ניסית בצ'אט? זה הדרך היחידה שאני מכירהנו גם אצלי מוגדרת גלישה מורחבת לעסקים.
לא מבינה למה רק לי לא נפתח.
יש איזה טלפון שאפשר לדבר עם נציג?
הבנתי שזה עושה בעיות לכולם, בלי קשר לסינון.אני באתרוג וגם חסום לי,
אשמח להבין איך פותחים
אם כבר שרשור על אתרוג - תמונות מבינה מלאכותית אתם מצליחים לראות?
אם למשל אני יוצרת תמונה בג'מיני - לא רואים בכלל את התמונה שנוצרה,
אשמח לשמוע ממי שכן מצליח - מה אפשר לעשות...
בג'מיני? או בכל תמונה של בינה מלאכותית?הבנתי שזה עושה בעיות לכולם, בלי קשר לסינון.
צריך לעשות לו רענון, ולנסות שוב עד שזה מצליח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים