דרוש מידע למה פרוג נפתח לי תחת שם אחר ?

• הוסף לסימניות
1725292907051.png

• הוסף לסימניות
זו תקלה שכבר עלתה כבר בעבר בפורום,
לתשומת לב זו תקלה אך רק בתצוגת הדף אבל אין לך אפשרות לכתוב תחת שם הניק הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קורה לי את זה עם מחשב חדש ובכל המחשבים , עם משתמש שפתח ניק בעבודה שלי לפני 10 שנים. הוא זוכר את זה נראה לי אפילו עם סיסמא

• הוסף לסימניות
לא הבנתי....
באיזה שם נרשמת לפרוג?

לדעתי, הוא מתכוון כשהוא יוצא ומנקה הסטוריה ונכנס לאתר פרוג, האתר שומר לו שם משתמש וסיסמא של יוזר אחר
פתחתי בגוגל אורח
כתבתי prog.co.il
ונפתח לי השטייגיסט.
בלי יכולת לעשות שום דבר
ככה כמה פעמים
מקווה שהפעם זה יותר ברור

• הוסף לסימניות
פתחתי בגוגל אורח
כתבתי prog.co.il
ונפתח לי השטייגיסט.
בלי יכולת לעשות שום דבר
ככה כמה פעמים
מקווה שהפעם זה יותר ברור
נפתח לך עם שם משתמש וסיסמא או נכנס עם המשתמש?
כי לי נפתח עם השם הסיסמא, כנראה שאם הייתי נכנסת הוא היה פותח אותו בפעם הבאה ונותן לי להכנס מיידית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה