- הוסף לסימניות
אותו רופא האמור לעיל משע"צ אמר שחד משמעית, מי שחלו אחרי התחסנות לא מגיעים למחלקות ט"נ.תבדקו אצל המכרים שלכם מי היה חולה ומה ההשלכות היו, לעומת המכרים שלכם שהתחסנו.
אותו רופא האמור לעיל משע"צ אמר שחד משמעית, מי שחלו אחרי התחסנות לא מגיעים למחלקות ט"נ.תבדקו אצל המכרים שלכם מי היה חולה ומה ההשלכות היו, לעומת המכרים שלכם שהתחסנו.
לא ראיתי באתר,איפה התגובה?
חיפשתי ולא מצאתי....
דווקא אני בכלל לא בלחץ.נכון, גם אני בלחץ מהנושא הזה של פוריות.. אבל עשיתי את מצוות "ועשית ככל אשר יורוך" ועשיתי את מצוות "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" ועוד כמה כאלה...
ובטוחה שלא אנזק.
בעיות לפעמים מתגלות אחר זמןדווקא אני בכלל לא בלחץ.
למה שאהיה, בגלל כמה מדומיינים????
הרי אין אף אחד שקיבל חיסון ונהיו לו בעיות פוריות- כך שבסיס עובדתי בטח אין פה.
מבחינה מדעית אין סיבה שזה יקרה.
מאה אחוז.בעיות לפעמים מתגלות אחר זמן
והמדע גם לפעמים מופתע מדבריםמ שקורים כל הקורונה הזו זו הפתעה אחת גדולה
בעיניי זו לא הנקודה
אלא
אמונת חכמים!!!!
לא חייבים במרתף במאה שערים. מספיק שזה טיפות סגולה שעזרו לשכן ולדודה.צריך לשווק את החיסון בתור טיפות סגולה נגד קורונה ולמכור במרתף במאה שערים ומיד כולם ירוצו להתחסן
אז סתם שתדעי שיש הרבה ממתנגדי החיסונים שכן הולכים להתחסן!!!צריך לשווק את החיסון בתור טיפות סגולה נגד קורונה ולמכור במרתף במאה שערים ומיד כולם ירוצו להתחסן
נכון!!צריך לקחת כסף על החיסונים.
(שמעתי שאכן שוקלים את זה)
להודיע שמתאריך DD:MM החיסון יעלה 50 שקלים למנה.
באותו רגע התנפלות המונית על חיסוני החינם. מהר לפני שיעלה כסף.
בדקתם שהאישה אולי אסור לה מסיבות רפואיות?שאלה מתסכלת לגמרי.
כתבתי באשכול אחר ששמעתי על רופאת נשים שהמליצה לאשה בהריון לא להתחסן, היא הלכה וסיפרה לחברות וחברך חברא אית ליה וכנראה לא אחת ולא שתים שהחליטו ללכת על השמועה ולהתעלם מהסכנה הגדולה שהן נכנסות אליה.
אני מקווה שלא נצטרך, אבל אולי יום אחד נצטרך ח"ו לפרסם את אותה רופאה כאחראית למוות של נשים שהאמינו לשמועות שהופצו בשמה.
קראתי לא זוכרת איפהברור ועדיין מסתבר ששיעור המתחסנים נמוך מאד.
לא מבינה, אנשים רוצים פה עוד סגר בפסח? אין שאיפה לחיסון עדר? לחזור לחיי שגרה?
מי בדק מה בדק.בדקתם שהאישה אולי אסור לה מסיבות רפואיות?
או שסתם באופן כללי הרופאה ממליצה שלא.
האם אתה דורש גם להפסיק את הצנזורה של האינטרנט בכלל? אתה נגד סינון לאינטרנט? או שאתה מבין שיש שם דברים מסוכנים, שאין שום סיבה לתת להדיוטות גישה אליהם, וזה רק עשוי לסכן אותם, כשהם יכולים להחליט על פי חצאי מידע, בעניינים שאין להם בהם שום הבנה?!עדיין אפשר לדרוש שקיפות מלאה, והמשך מחקר אמיתי וביקורתי של החיסונים לאורך זמן. וגם יש לדרוש להפסיק את הצנזורה וההשתקה של "מבקרי החיסונים" (רופאים ומדענים. שלא כמו "מתנגדי חיסונים" שמתנגדים באופן עקרוני לתרופות וכדו' דברים לא טבעיים). למרות הטענה הרווחת שיש בעולם חיסונים כבר למעלה ממאה שנה, בכל זאת, כמות החיסונים ב-100 שנה האחרונות נמצאת בעלייה מתמדת. לפני 60 שנה בישראל היו 15 חיסונים בלבד, לפני 30 שנה היו 33 חיסונים, היום כל ילד (עד גיל 8) מקבל 51 מנות חיסון.
ברורמי בדק מה בדק.
העיקר שהשמועה רצה מאחד לשני זה מספיק בשביל להאמין
אירוני אבל קבוצות אנטישמיות בעולם טוענות שהקורונה היא מזימה יהודית שנועדה להכניס כסף לכיסם על ידי המצאת מחלה והכסף שזורם ליצרני החיסונים.אם הייתי בעניין של קונספירציות, הייתי אולי כותבת בהרחבה חוברת מתח על מזימה של שונאי יהודים, שלא רוצים שהיהודים בישראל יתחסנו ויפסיקו לסבול מהמחלה.
לכן בקנוניא מסתורית, הם מפרסמים בהתמדה חומר שקרי מפחיד, כדי לגרום ליהודים בארץ לא להתחסן ולהמשיך ח''ו למות ולסבול הלאה בכל תחומי החיים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים