קורונה למה צעירים צריכים להתחסן לקורונה?

מצב
הנושא נעול.
מה גם, סליחה על הבוטות, אישה ששומעת דבר כזה ומסיקה מסקנות בלי לבדוק בעצמה, היא טיפשה- אין לי מילה אחרת.
נשים הן סופר רגישות לחשש בעיות פוריות או פגיעה בעובר. אלו דברים שהכי בציפור נפשן. קשה לדרוש שתהיינה אובייקטיביות, בפרט כשהדברים נאמרים מפי רופאה.
כן מצופה מרופאים להיות הרבה יותר אחראיים ולברר היטב לפני שהם אומרים דברים למטופלים. לא כל רופאה מצויה במחקרים, והיא חייבת לברר היטב ולהתעדכן לפני שנותנת הוראות.
כמובן, ייתכן שהיתה זו הוראה ספציפית למקרה מסוים.

נשים הן סופר רגישות לחשש בעיות בפוריות או פגיעה בעובר. אלו דברים שהכי בציפור נפשן. קשה לדרוש שתהיינה אובייקטיביות, בפרט כשהדברים נאמרים מפי רופאה.
כן מצופה מרופאים להיות הרבה יותר אחראיים ולברר היטב לפני שהם אומרים דברים למטופלים. לא כל רופאה מצויה במחקרים, והיא חייבת לברר היטב ולהתעדכן לפני שנותנת הוראות.
אני גם אישה וגם במצב הזה. הכל טוב..
ואני עדיין חושבת שזה חוסר אחריות מצד אישה להסיק מסקנות על משו ששמעה.
מה קשה לברר בעצמה מול רב, רופא.. ?
בתוצאות רק היא תישא, ורק היא תיהיה אשימה.
לא אף אחד אחר.

אם הייתי בעניין של קונספירציות, אולי הייתי כותבת בהרחבה חוברת מתח על מזימה של שונאי יהודים, שלא רצו שהיהודים בישראל יתחסנו ויפסיקו לסבול מהמחלה.
לכן בקנוניא מסתורית, הם מפרסמים בהתמדה חומר שקרי מפחיד, כדי לגרום ליהודים בארץ לא להתחסן ולהמשיך ח''ו למות ולסבול הלאה בכל תחומי החיים.
כתבו כבר...

בי-ם נפטר הבחור אברהם בדמן מסיבוכי קורונה - ישי לסר גבאי בי"כ 'משכן שרגא' בחצות בסקופים: הוא היה מתארח אצלי בבית. ניסינו לשכנע אותו להתחסן אך הוא סירב כי סיפרו לו שלא יהיו לו ילדים. מי שאמר לו את הדברים הללו הוא רוצח. אם היה מתחסן, הוא היה היום חי איתנו.

משדר חצות בדרך המלך: תופעת מתנגדי החיסונים - השר לשעבר הרב שלמה בניזרי בראיון:* "זעקתי על זה המון זמן, כל אותם אנשים שקוראים לעצמם 'רבנים' בדרך כלל זה כאלה שחזרו בתשובה לפני הרבה זמן וקלטו שיש לו כושר דיבור ומנסים לחנך ועושים נזקים, הם משקרים ומרמים בשביל לתפוס כותרות וכבוד, איך זה יכול להיות שאותם חצופים מעיזים לחלוק על דעתם של כל גדולי ישראל"

המאבק ב'פייק ניוז' נגד החיסונים: ביישוב החרדי רכסים עובדי התברואה הסירו שורה של פרסומים מטעם גורמים שונים, המבקשים להניא את האוכלוסייה מלהתחסן, באמצעות פרסום של מודעות כזב המייחסות שקרים לחיסונים (פוראת נסאר).

׳ידיעות׳: דאגה במערכת הבריאות: הצעירים לא מתחסנים! לפי נתוני משרד הבריאות, קצב ההתחסנות בקרב בני 16 עד 29 איטי מאוד. בשבוע החולף התחסנו רק 5% בקרב נערים בגילאי 16 עד 19 ו-9% בלבד בקרב בני 20-29.

עוד מ׳ידיעות׳: בעוד הצעירים לא מתחסנים - התמונה בבתי החולים עגומה ומפחידה: 78 צעירים מתחת לגיל 40 מאושפזים במצב קשה מאוד וקריטי, לעומת 28 צעירים מאושפזים לפני כחודש. בקופות החולים החליטו השבוע להתחיל לצמצם את פתיחת מוקדי החיסונים לאחר שהצעירים מסרבים להגיע.

‏ראש ישיבת ההסדר "תורה בציון" שבאפרת יודיע לתלמידיו כי מי שלא יתחסן - ייאסר עליו להגיע לישיבה. בסרטון שיופץ לתלמידים ובני משפחותיהם נאמר: "כולם מתחסנים, זו אחריות שלנו. כל גדולי ישראל האמיתיים ובהם ראשי הישיבה מורים להתחסן והתחסנו בעצמם" (כאן)

פרקליט המדינה לשעבר שי ניצן: "אני די בטוח שאפשר למנוע בחוק ממורה שמסרב להתחסן ללמד בכיתה. מעריך שאפשר גם למנוע מסרבני חיסון לטוס"

================

אבי רבינא: ישיבת תפרח תחסן היום כ-400 תלמידים במתחם הישיבה. 500 נוספים מתלמידי הישיבה החלימו מהקורונה.

פרוייקט מבצע החיסונים של המרכז הרפואי 'איכילוב' בראשות פרופ' רוני גמזו יוצא לדרך בעיר בני ברק בשיתוף מרכז התורה 'וועד הישיבות' יחד עם ארגון 'למענכם' בראשות הרב יוסי ערבליך ובסיוע אליהו ארנד.

במסגרת המבצע שיתחיל היום תצא ניידת חיסונים עם צוות אחים מבית החולים איכילוב שתכיל בשלב ראשון 600 מנות חיסון ותחסן החל מהשעה 12:00 בישיבת פוניבז׳ בעיר בכתובת: רחוב אבא 7 בני ברק ובשעה 14:30 בישיבת אורחות תורה ברחוב שלמה המלך בעיר.

IMG_20210211_WA0033.jpg

כל תופעות הלוואי הקשות שהיו. היו אחד ל..... (משום מה תופעות הלוואי של הקורונה היו באחוזים גבוהים פי כמה וכמה..)
ולרב התופעת חלפו. תופעות לוואי של שיתוק, עיוות, אלרגיה וכד' - חלפו!

ולמה? למה אנחנו תמיד צריכים להיות חכמים יותר ???
רב הרופאים ממליצים להתחסן. רב הרבנים ממליצים להתחסן. למה אנחנו צריכים להרגיש שאנחנו חכמים יותר?
פעם אחת אסור לנו להיות כנועים וצייתנים??
למה כשמישהו נכנס לבעיה רפואית הוא רץ להתייעץ עם הרב פירר ועושה כל מה שהוא מורה לו והפעם זה לא כך??

בכלל. הקורונה לנשים.
לא מעט נשים שעברו קורונה גם בתחילת ההריון. עברו הפלות וסיבוכים במהלך ההריון והלידה (היפרדויות שלייה וכד')
לא מעט נשים שחלו בקורונה בחודשי ההריון המתקדמים יותר נזקקו לחמצן ובכלל היו מונשמות ומורדמות.

לא מעט אנשים מתמוטטים פתאום בלי שום סיבה..
התופעות של הקורונה קשות הרבה הרבה יותר מתופעות החיסון.

נכון, גם אני בלחץ מהנושא הזה של פוריות.. אבל עשיתי את מצוות "ועשית ככל אשר יורוך" ועשיתי את מצוות "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" ועוד כמה כאלה...
ובטוחה שלא אנזק.
לפני שמפחדים על הפוריות
צריך לפחד להישאר בחיים!
כי אם אין חיים, אין טעם לפוריות.

חושבני שרוב הצעירים אין להם בעיה להתחסן,
יש להם בעיה של עצלות,
כי מה שאפשר לעשות מחר למה לעשות היום......
לכן צריך הנגשה!
וכפי שהתחילו קצת לעשות,
כל ישיבה כל כולל גדול , כל סמינר, כל מקום עבודה גדול מביאים מחסנים, ונראה פלא שתשעים אחוז יתחסנו,
כ"כ פשוט, קצת עבודה ויצירתיות... והכל יהיה מושלם.

אני שמעתי ממקור אמין ביותר , על מישהי שכתוצאה מהחיסון קבלה דלקת קרום המוח. והרופאים בודקים אם זה חלק מהתסמינים.
אבל קודם כל זה נדיר הרבה יותר ממצב מורדם\מונשם מהקורונה.
דבר שני ניתן לריפוי הרבה יותר מאשר ריאות מצולקות
דבר שלישי זה לא מדבק
ןעןד
יכול להיות ששמעתם ממקור מוסמך על מישהי שלצד קבלת החיסון, כמו מיליונים נוספים, גם קיבלה דלקת קרום המוח.
לא נראה לי שאפשר להחליט ככה באופן עצמאי שיש קשר בין הדברים.
ואכן הרופאים בודקים האם יש קשר בין קבלת החיסון לדלקת, או שזה בסך הכל סטטיסטיקה, וכמו שהחיסון אינו מגן על מי שהיה צריך למות בכל מקרה מזקנה ומחלות לב, כך הוא אינו מגן על מי שבכל מקרה היה מקבל דלקת קרום המוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה