עזרה למה צריכה לשלם מכס על על שתי הזמנות נפרדות מנקסט שצורפו לאחת?

• פותח הנושא XL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מנסיון?
אני מתלבטת אם לקחת את 2 החבילות לשלם ולקחת סיכון שאולי לא יחזירו לי את המכס או שפשוט עדיף לי להשאיר בדואר שיחזירו ואני אזמין מחדש?
מה אומרות?
ענין אינדודואלי. אני באופן אישי כשנפלתי ונדרשתי לשלם מעמ שלמתי, פחות מתאים לי להחזיר, לקנות חדש, לעקוב על החזר כספי מדי הרבה כאב ראש בשבילי, אז שכר לימוד יקר אבל לומדים לפעם הבאה. גם כל דבר שאנחנו קונים בארץ משלמים מע"מ. אז זה באמת לא כיף ליקר את החבילה ב17 אחוז. אבל אם צריך את הבגדים אני באופן אישי לא הייתי מסתבכת.

מה שכן, אם אם מחזירה, אל תשאירי שם, אלא תבואי ותחתמי שאת מסרבת לקבל. זה יזרז את החזרת המשלוח.
אני פעם הזמנתי נעליים ובסוף לא הייתי זקוקה להם, התעלמתי ולא הלכתי לקחת כדי שיחזירו. ושכחתי מזה..
השבוע, ארבעה חודשים אחרי קבלתי מכתב מנקסט שהמשלוח חזר ויזכו אותי. אז אם את רוצה טיפול קצת יותר מהיר, נסי לזרז את החזרת המשלוח..

• הוסף לסימניות
מנסיון שלאחותי,החזירו לה מכס
לדעתי האישית,לקחת ולצלם (ובמקרה הכי גרוע להפסיד את המכס)
ולא לקחת את הסיכון שייגמרו מידות ועד שתזמיני שוב ועד שתקבלי את החזר ההזמנה וכו'.....

• הוסף לסימניות
אם עשיתי הזמנה אחת ואני רוצה לעשות עוד הזמנה לכתובת אחרת הם יחברו את זה לאותו כתובת?

• הוסף לסימניות
יש לנקסט שרות לקוחות מאוד אדיב
תתקשרי ותשאלי 037208292

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה