תח"צ למה קו 885 לא עושה איסוף ופיזור במודיעין עלית ומה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
@בעז''ה יהיה בסדר
לאט לאט
אתה צודק הקו דורש פיצול אבל לאט
קודם שיתנו הסבר הגיוני למה קו שמדורג במקום שלישי מבחינת תדירות לא מבצע איסוף ופיזור בעיר המוצא שלו (כאשר קו זה משויך לאזור מו''ע ולא לבית שמש ) אח''כ נתקדם לפיצולים שלכאורה שייכים יותר לבית שמש
בתקוה לשיפור אמיתי

• הוסף לסימניות
@בעז''ה יהיה בסדר
לאט לאט
אתה צודק הקו דורש פיצול אבל לאט
קודם שיתנו הסבר הגיוני למה קו שמדורג במקום שלישי מבחינת תדירות לא מבצע איסוף ופיזור בעיר המוצא שלו (כאשר קו זה משויך לאזור מו''ע ולא לבית שמש ) אח''כ נתקדם לפיצולים שלכאורה שייכים יותר לבית שמש
בתקוה לשיפור אמיתי
צודק זה באמת גם דבר שדורש תיקון דחוף (למרות שלי הנושא הזה פחות מפריע משום שאני מעדיף אוטובוס שיוצא ישר מהעיר ולא מסתובב בכל העיר כמו קו 209) אבל אם כבר עושים שינוי שיעשו אותו עד הסוף

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכן צריך להתמקד יותר בפיצול של הקו לפי השכונות בבית שמש, אין שום הגיון שקו אחד יעשה את כל בית שמש, בעוד שלשכונות החדשות הוא בכלל לא רלוונטי, אין שום תועלת באוטובוס הזה מלבד מאשר לקריה החרדית ולרמה ב', בכזאת צורה הוא גם לא עוצר בחפציבה, בימי שישי ובמוצש.
אני יודעת שכבר ניסו הרבה פעמים לפצל את הקו ל2 אחד לחפציבה, קריה ורמה ב' ושני לרמת אברהם, ולרמות א' ג' וד' ושום דבר לא זז.
מי שיכול עוד לפעול בעניין תבוא עליו הברכה

בעניין הסיבוב במודיעין עילית אני לא חושבת שזה כל כך דחוף, אנשים כבר רגילים לזה וגם בירושלים יש תחנה מרכזית לקווים לכל חלקי הארץ.

• הוסף לסימניות
להכל יש סיבות הגיוניות מאוד
המטרה של קו 15 היא להביא אנשים לרכבת, הרכבת יוצאת בשעה מדויקת ולפי זה מתכננים את זמן ההגעה של קו 15. את זה אפשר לעשות רק כשהאוטובוס יוצא ישירות מהמסוף, באיסוף ברחבי העיר תגיעו לפעמים אחרי הרכבת ותצטרכו לחכות חצי שעה עד הרכבת הבאה.

תסלחו לי, אבל אני לא רואה סיבה להאריך את הדרך למאות נוסעים רק בשביל נוחות של נוסע בודד. אם יש צורך ממשי בתחבורה מהכביש הראשי לאיקאה תוכלו לבקש קו נפרד...
התשובות אכן הגיוניות
אך זה לא ממש הכל....
מדוע 885 יוצא מהמסוף רק?
למה הוא נושאה את כל בית שמש בסיבוב ארוך ומפותל?
לזה אין שום תשובה הגיונית וזה אמור להשתנות בהקדם...

• הוסף לסימניות
התשובות אכן הגיוניות
אך זה לא ממש הכל....
מדוע 885 יוצא מהמסוף רק?
למה הוא נושאה את כל בית שמש בסיבוב ארוך ומפותל?
לזה אין שום תשובה הגיונית וזה אמור להשתנות בהקדם...
אני גם בעד לשנות את המסלול בבית שמש, אבל אין לזה קשר למסלול של קו 15 במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
בעניין הסיבוב במודיעין עילית אני לא חושבת שזה כל כך דחוף, אנשים כבר רגילים לזה וגם בירושלים יש תחנה מרכזית לקווים לכל חלקי הארץ.
אני חושבת שמי שנוסע בשישי/מוצ"ש לא כ"כ מפריע לו שהאוטובוס לא עושה איסוף ופיזור (ביום שישי יש מלא שאטלים למסוף ובמוצ"ש חלק מהאוטובוסים עושים פיזור) אך מי שנוסע יום יום מאוד מפריע לו שאין איסוף ופיזור זה מאריך את הדרך מאוד משמעותית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה