הילה פוטוגרפי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הרי לא הינו אצל ההורים וכמעט לא יצאנו מהבית?
אתם יכולים לבצע את הדבר הבאהרי לא הינו אצל ההורים וכמעט לא יצאנו מהבית?
תבדקו מול משרד הבריאות. היו להם לא מעט טעויותהרי לא הינו אצל ההורים וכמעט לא יצאנו מהבית?
בגדול לא היו טעויותתבדקו מול משרד הבריאות. היו להם לא מעט טעויות
רק בשכונה שלנו היו מלא מקרים של טעויות.בגדול לא היו טעויות
בגדול לא היו טעויות
את כתבת שחמיך חולה קורונה, לא?הרי לא הינו אצל ההורים וכמעט לא יצאנו מהבית?
רק בשכונה שלנו היו מלא מקרים של טעויות.
התקשרו אחרי כמה ימים והודיעו שהיה טעות!
יפה,היו גם היו, רבים מדי...
אין כזה דבראת כתבת שחמיך חולה קורונה, לא?
אולי ליתר בטחון הם שלחו צו לכל ילדיו ואם תאמרו להם שלא דרכתם אצלו אז יבטלו לכם את הצו.
כן בדיוק כזה קבלנו מוקלט ואני יודעת שזה אמיתי כל המשפחה קבלה את זה בשניה אחת ולכן אני שואלת למה נראה להם שהיתי שם אם צריך לשמור על ההורים?אין כזה דבר
אם קיבלו הודעה מוקלטת (בטלפונים כשרים) או הודעת sms זה מגיע אוטומטית מהשב"כ
אא"כ התקשרו אליהם בצורה ישירה ולא מוקלטת
לא כ"כ הבנתי את השאלה/טענהכן בדיוק כזה קבלנו מוקלט ואני יודעת שזה אמיתי כל המשפחה קבלה את זה בשניה אחת ולכן אני שואלת למה נראה להם שהיתי שם אם צריך לשמור על ההורים?
אמרתי שכל המשפחה קבלה את זה בשניה אחת ביחד וזה אמיתי שאלתי למה נראה להם שהינו שםלא כ"כ הבנתי את השאלה/טענה
מי אמר לכם בעקבות מה קיבלתם את זה?אמרתי שכל המשפחה קבלה את זה בשניה אחת ביחד וזה אמיתי שאלתי למה נראה להם שהינו שם
אבל כולנו קיבלנו את זה תוך שניה אחת אז זה מסתבר שזה מזהמי אמר לכם בעקבות מה קיבלתם את זה?
לא הכרח שזה בגלל ההורים
מסתבר שהיה בקרבתכם חולה קורונה כמו שכתבתי קודם
בחדר מדרגות או מתחת החלון או רכב ליד וכדו'
אבל בכל מקרה כדאי להתקשר לאמת את זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים