למה רוב המוזמנים לא הגיעו לשמחה שעשינו?

• הוסף לסימניות
מתברר שרוב רובם של אלו ששלחנו להם הזמנות דרך חברת דיוור מסויימת (לא אפרט איזו אבל הם היימישע. כלומר 'משלנו') לא קיבלו את ההזמנה.
שני עובדות מעניינות:
1. בן דוד אחד (לפחות. זה מה שידוע לי) קיבל טלפון בלילה של השמחה "שלום, מדברים מחברת... (חברת הדיוור) ואנחנו רואים שנשכחה כאן הזמנה שממוענת אליכם אז שתדעו שמשפחת X עושים היום חתונה שם ושם..."
2. קיבלנו חזרה 10-12 מעטפות משום שלא נמצאו בכתובות שצויינו. למרבה הפלא, עשיתי סיבוב עם האוטו ולמעט כתובת אחת מצאתי את כולם והנחתי את המעטפה בתיבת דואר שהם לא מצאו.
ושמעתי שיש דין תורה נגדם ע"י משפחה שמצאו חבילה שלמה של הזמנות שלהם באשפה..

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
נורא ואיום.

• הוסף לסימניות
צר לי לא יכולה לעזור לכם, זה נשמע גרוע.
אבל אני רוצה להבין לא פשוט יותר להשתמש ברשות הדואר?

• הוסף לסימניות
ענין של מחיר...
ההפרש הוא בערך 50% פחות ...

• הוסף לסימניות
זה זול יותר אבל שוב צודק המשפט הזול עולה יקר

• הוסף לסימניות
מטרת האשכול לא ברורה כל כך, מה אתם אומרים? אנחנו אומרים שאולי זו הסיבה לשאלה שלך למה רוב המוזמנים לא הגיעו לשמחה...

מצד שני אנחנו אומרים שכדאי ללמוד טוב "חפץ חיים" לפני שפותחים את הפה (על כלל המתפרנסים ממלאכה זו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;925434:
מטרת האשכול לא ברורה כל כך, מה אתם אומרים? אנחנו אומרים שאולי זו הסיבה לשאלה שלך למה רוב המוזמנים לא הגיעו לשמחה...

מצד שני אנחנו אומרים שכדאי ללמוד טוב "חפץ חיים" לפני שפותחים את הפה (על כלל המתפרנסים ממלאכה זו...)
יש כזה דבר שנקרא לתועלת.
אנחנו עומדים לפני חתונה וחשוב לנו מאד מאד לדעת שיש לברר קודם טוב.
לפי מה שהבנתי מהאשכולות פה, יש חברה מסויימת שהיא עצמה טובה, ואין חשש לפעול איתה, אך יש סוכנים שאינם אמינים.
עבור מי שעושה שמחה ומוזמניו לא יגיעו בגלל זריקת הזמנות לאשפה, יש תועלת רצינית להעלות!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי חתונה ב"ה ושלחתי את ההזמנות עם חברת היימישע וכל ההזמנות התקבלו
וגם התקשרו אלי ששתי הזמנות הכתובת שלהם לא נכונה אם אני יכולה למצוא את הכתובת הכן נכונה
וכל הכבוד להם ע"כ, כיוון שלא ידעתי שאנשים אלו עברו דירה

והבנתי שפשוט אם אתה מביא את ההזמנות בזמן הכל מחולק מצוין
ואם מביאים ברגע האחרון או טיפה לפני כן אז יש בעיות ולכולם יש טענות
שימו לב אל תהרסו לאנשים סתם פרנסה
החסכוןהוא בדיוק 50% ואם מדובר ב-1000 הזמנות אז תבינו שהחסכון הוא ענק

• הוסף לסימניות
גם אנחנו השתמשנו בשירותיהם, לא חתונה אחת ולא שתיים, ולא היו בעיות !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;925444:
יש כזה דבר שנקרא לתועלת.
אנחנו עומדים לפני חתונה וחשוב לנו מאד מאד לדעת שיש לברר קודם טוב.
לפי מה שהבנתי מהאשכולות פה, יש חברה מסויימת שהיא עצמה טובה, ואין חשש לפעול איתה, אך יש סוכנים שאינם אמינים.
עבור מי שעושה שמחה ומוזמניו לא יגיעו בגלל זריקת הזמנות לאשפה, יש תועלת רצינית להעלות!!!!

אני לא אגרור את האשכול לדיון הלכתי, אם כי אני מניח שאת מבינה לבד שזה תירוץ מטופש ולא נכון...

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שזה לתועלת,
מי שצריך את שרותיהם שידע לבדוק טוב עם מי הוא עובד,
ולא שיש חאפרים שמציגים את עצמם כהיימשער - ואנשים חושבים שהכל אותה חברה.
לפחות להעלות למוּדעות שיש כמה חברות וכמה רמות שרות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;925378:
מתברר שרוב רובם של אלו ששלחנו להם הזמנה
לא קיבלו את ההזמנה.
שני עובדות מעניינות:
מה אתם אומרים?

זה באמת מאוד מאוד מאכזב,
הבעיה היא בכל החברות,
וגם לעיתים קורה בדואר ישראל!
כמה אנשים מאוד חשובים,
לא קיבלו הזמנות או שקיבלו מספר ימים אחרי.

לחשוב על הדודה המבוגרת, שת-מ-י-ד באה לשמחה
ודוקא היא לא קבלה הזמנה ונעלבה קשות...

לצערי אין מנוס מלהרים טלפונים
ולודא שההזמנות אכן היגעו.

ואגב, הדואר הכי אמין הוא הדואר המשפחתי
לשלוח את הילדים לכתת רגלים בשכונה
הם היחידים שיש להם סבלנות לחפור בתיבות הדואר
ולברר אצל השכנים היכן גרה המשפחה.

• הוסף לסימניות
ומכאן גם מסקנה לעצמינו:
לוודא שרשום על הבנין + הכניסה + התיבת דואר את כל הפרטים !!

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נכוונו איתם פעם...
זה היה סיוט לך תדעו מי קיבל ומי לא קיבל.....
בקיצור להתחיל טלפונים.......
החיסכון לא שווה את העוגמת נפש.

• הוסף לסימניות
אולי תכתבו לפחות מי כן היה טוב?

• הוסף לסימניות
אנחנו נכווינו דווקא למרבה הפלא מחברת דואר ישראל שאת הצבי שעל הלוגו שלה הייתי מחליפה בצב;),
בכל מקרה לשמחה שנערכה השבוע רבים לא קיבלו הזמנות ולגבי כרטיסי הברכה ששלחנו לפני ר"ה קיבלנו אישור שהגיעו באיזור הושענא רבא. בקיצור- אולי כאן המקום לשים לב מן הכיוון השני- אם לא קיבלת הזמנה לשימחה של מוישה כהן, אפילו שאתה הונגרי או פולני- תזכור שזה פשוט הדואר ותבוא בלי חשבונות. מזל טוב:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;925848:
אולי תכתבו לפחות מי כן היה טוב?
אנחנו שלחנו לפני פחות משבוע עם היימישע פוסט וכבר קיבלנו תגובות ממרבית האנשים שהגיעה אליהם ההזמנה.

• הוסף לסימניות
אני שלחתי הזמנות לחתונתי
אחרי 5!!! שנים קיבלנו חזרה הזמנה של איזה דוד שלא קיבל את ההזמנה. כל הדיבורים עם דואר ישראל הלו בתוהו! לא היה עם מי לדבר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;925945:
אנחנו שלחנו לפני פחות משבוע עם היימישע פוסט וכבר קיבלנו תגובות ממרבית האנשים שהגיעה אליהם ההזמנה.

מנסיון שלנו מס' פעמים,
היימישע פוסט היו מעולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה