כללי למה רק בCS6

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני שומרת קובץ מופיעה לי ההודעה הבאה.
אני מבינה שהקובץ יכול להפתח רק ב-CS6
שאלותי-
1. למה? (זה קשור לזה שהקובץ גדול מאד?)
2. זה יכול לדפוק משהו בקובץ? (אני חסה על הקובץ הזה מאד:eek::eek::eek:)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 50.9 · צפיות: 12
  • Untitled-1.png
    KB 32.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הקובץ יכול להיפתח גם בגירסאות אחרות.
הוא בסך הכל מתריע מפני שינויים אפשריים בתצוגה בגירסאות אחרות (בגלל סגנונות מקוננים)

• הוסף לסימניות
שו הדא סגנונות מקוננים בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
קבוצות שכבה מקוננות (וואס איז דאס?)

• הוסף לסימניות
מענין למה זה קרה
מדובר בקובץ מורכב עם המוני שכבות וסמרט אובג'קטים וכו'
מענין מה הפעולה שגרמה לזה

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאתה מאגד כמה וכמה שכבות יחדיו (מאגד, לא מאחד, מקבץ את השכבות כקבוצה [Group]) אתה יותר תיקיה 'מקוננת', מקוננת מלשון קן (לציפור), אתה יוצר תיקייה שהיא 'קן' לכמה שכבות.

גרסאות CS6 ומעלה יכולות לתמוך בלמעלה מעשרה קנים שכאלו (עשר תיקיות).
גרסא CS5 תומכת בעד כחמישה קנים.

אני מניח ש'קיננת' למעלה מחמש תיקיות כאלו וע"כ הבעיה.

זה לא יפגע לך במראה הקובץ, הוא ייראה אותו דבר, אך זה עלול לפגוע בעריכה עתידית כאשר שכבות לפתע נעלמות או שתיקיות מתאחדות מעצמן.

להבא, הקפד שלא לעבור את המכסה הזו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי בגיוני שב-CS5 אפשר ליצור רק 5 תיקיות
או שלא הבנתי אותך - הכוונה לתיקיות פשוטות?

• הוסף לסימניות
זה שזה לא נראה לך הגיוני זה בסדר.

גם לי לא נראה הגיוני שלאילוס עדיין אין מערכת אוטוסייב, מה לעשות.

בכ"א, צטטה זו צוטטה מפיו של כריס קוקס מצוות אדובי:

CS5 supports 10 nested layer sets.
Previous versions of Photoshop only support 5 nested layer sets.

CS5 attempts to preserve the appearance, but can't preserve all the layers sets because older versions (and other applications) don't support them.
In 90% of cases, the appearance will be preserved, even if the sets are removed.

The easiest way to avoid this is to not nest the layer sets so deeply.​

• הוסף לסימניות
כפי שאני מבינה מדבריו הכוונה היא שכבות של תיקיות - תיקיה בתוך תיקיה.
אם כך ההגבלה נשמעת הגיונית

כפי שצינתי הקובץ מרובה שכבות ויכול להיות שנוצר מצב שיש 11 תיקיות אחת בתוך השניה...

• הוסף לסימניות
אז הבעיה היא רק כאשר אחד בתוך השני?
אם הופכים לסמארט אז הבעיה נפתרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה