למה תוכנת הNOD32 אצלי לא מנקה את הוירוסים???

• הוסף לסימניות
אני מריצה סריקה על המחשב, בסיום הוא מראה כמה וירוסים הוא מצא אבל הוא לא מנקה אותם!
מה עושים???
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תריץ את Malwarebytes' Anti-Malware ורק אח"כ את NOD32, ועדכן אותנו בתוצאות

.

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס Malwarebyts סרק את המחשב ולא מצא שום וירוס אח"כ הרצתי את הNOD32 והוא סרק ומצא וירוס אבל בשורה Number of cleaned object הוא כותב 0!
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;657697:
האנטי וירוס עדכני?

ברור, הNOD32 מתעדכן אוטומטית מהאינטרנט... והMalwarebyts עדכנתי אותו אתמול.
אבל יכול להיות שזה פשוט בעיה בהגדרות, או משהו כזה...
(הוא מצא 6 וירוסים, ולכן זה מלחיץ אותי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י T and A;657729:
ברור, הNOD32 מתעדכן אוטומטית מהאינטרנט... והMalwarebyts עדכנתי אותו אתמול.
אבל יכול להיות שזה פשוט בעיה בהגדרות, או משהו כזה...
(הוא מצא 6 וירוסים, ולכן זה מלחיץ אותי...)

סמן בצורה כזאת בהגדרה, והרץ סריקה שוב.

או לחילופין אפשר להריץ סריקה מקוונת און ליין http://www.eset.co.il/pages/ESET-Online-Scanner.aspx

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 87.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;657757:
סמן בצורה כזאת בהגדרה, והרץ סריקה שוב.

או לחילופין אפשר להריץ סריקה מקוונת און ליין http://www.eset.co.il/pages/ESET-Online-Scanner.aspx

זה ההודעה בסיום
נ.ב. אין אפשרות להריץ סריקה מקוונת און ליין - אני נתיבית ואתר זה לא נפתח

קבצים מצורפים

• תמונה2.png
    KB 431.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י T and A;657858:
זה ההודעה בסיום
נ.ב. אין אפשרות להריץ סריקה מקוונת און ליין - אני נתיבית ואתר זה לא נפתח

תבקשי פתיחה, זה אמור להיות מאושר

• הוסף לסימניות
נתיב פתחו לי, והורדתי את הסריקה און ליין והרצתי אותה, הוא מצא 2 וירוסים וניקה אותם ב"ה,
אבל - הרצתי שוב להיות בטוחה את הנוד32 ושוב הוא מצא 6 וירוסים והוא לא מנקה אותם!
מה עושים???:confused:
תודה מראש,

• הוסף לסימניות
אני רואה שהוירוסים נמצאים בתיקיית system volume information שהיא תיקיה מוסתרת ואני רואה אותה דרך winrar האם מותר למחוק אותה ידנית וזהו???

• הוסף לסימניות
בתקיה הזאת נמצא ה VSS - שזה כמו גיבוי שהמערכת הפעלה עושה לקבצים ב NTFS שמשתנים (עותקי צל) , זה באמת חיסרון גדול של ה NOD שהוא לא יכול למחוק את הקבצים הללו בלי שהם יכנסו לשם (וזאת למודעי, ה NOD כבר מזמן לא לא תוכנה רלוונטית, חוץ מב"ב ובי-ם כבר מזמן שכחו מה הוא בעולם ).
אבל אין לך מה להתרגש פשוט אין לו הרשאות למחוק שם. גם את משתמש ברמת ADMINISTRATOR ההרשאות שם הם רק ל SYSTEM ולא לשום יוזר. אפשר להעביר את הבעלות ליוזר ואז למחוק אם זה ממש מפריע לך. אבל הם לא יכולים לעשות כלום כשהם שם.

ד.א. העולם צועד בגדול לכיון אנטי וירוסים מבוססי ענן כמו webroot Secureanywhere ( שבינתיים אוחז בשיאים הכי גבוהים של הסרה של וירוסים ועוקף בכלל את כולם בסיבוב במיוחד בתחום של ההסרה, וכל זה עם קובץ התקנה של 600 קב...)
שלא לדבר על וינדוס 8 שיכיל את כבר את האנטי של MS מובנה ואז בכלל אף אחד לא יחפש שום דבר אחר (כבר היום היום האנטיוירוס של MS הכי פופולרי בארהב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה