למה תמיד נזכרים לשאול ברגע האחרון לפני הסגירה?

• הוסף לסימניות
אני סוגרת כרגע סרט שערכתי אותו בפרויקט של HD לפורמט MPEG2 , ויש לי המון קפיצות בעיקר של סאונד באמצע (לפחות 4 קפיצות לסרט של 20 דק')
יש לכם מושג למה? איך ניתן להוריד קפיצות?
כבר עשיתי סקיצה ללקוח לפני כמה ימים וראיתי שיש קפיצות, לכן הכותרת...:mad:
כי מנסיון, עד שאקבל תשובה, אאלץ להסתדר בעצמי;):(.
אבל בכל אופן אני מנסה כל פעם את מזלי מחדש.

ו- תודה לכל אלו שמגיבים:) או רק רוצים להגיב ופשוט לא עושים זאת;)

• הוסף לסימניות
מה קורה אם את סוגרת לפורמט אחר? גם שם זה קורה?

• הוסף לסימניות
תנסי לשנות את הקידוד של האודיו בלבד.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי.
סגרתי את זה פשוט לH.264 וזה עובד בסדר, מה שפעם ההיתי עושה תמיד, רק עכשיו בשביל סקיצה סגרתי לMPEG2 ושם היו קפיצות.

• הוסף לסימניות
כמו שאמר פופקו, לפעמים יש בעיות (בעיקר באפטר) עם קבצי אודיו מקובצים (MP3) לכן תמיד עדיף להמיר ל WAV או כל פורמט איכותי אחר..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני (כמעט) אף פעם לא מייצאת אפטר עם סאונד.

• הוסף לסימניות
אני מייצאת מאפטר לפורמט avi
ואח"כ באנכודר ממירה את הקובץ ל-h,264
ככה הקובץ יוצא איכותי מאוד כמו AVI וקל כמו H.264
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה