למה תרגום גוגל עושה לי שביתה איטלקית?

• הוסף לסימניות
זה כמה שבועות שתרגום גוגל מתנהג אצלי כאילו בשביתת האטה - קודם כל הוא מופיע בכפילות משונה זו (עברית:עברית אנגלית:אנגלית), שנית - הוא לא נותן לי להפוך שפות בחץ ההיפוך אלא מחייב אותי מחדש בכל פעולה לחפש ברשימת השפות, ואם לא העברתי את זה ל'בינג' אז גם את זה הוא לא נותן לי (דהיינו את האפשרות לחפש ברשימת השפות).
אנא, הושיעו, כי תרגום גוגל הוא כלי חשוב מאוד בעבודתי!

קבצים מצורפים

• מה קורה לתרגום גוגל.png
    KB 22.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא יודע אם קשור, אבל איפוס הדפדפן (אגב, איזה?) סגולתו ידועה בפתרון בעיות שכאלו.

• הוסף לסימניות
חן-חן למר! הנה נא הואלתי דבר - בושתי וגם נכלמתי;) לגלות את בורותי - מה זה 'איפוס הדפדפן' ואיך עושים זאת? (אגב, אקספלורר)

• הוסף לסימניות
נסה בדפדפן בכרום או פיירפוקס אם הבעיה ג"כ קיימת

איפוס: כלומר ניקוי כל ההיסטוריה כולל העדפות כולל קוקיס. ומומלץ לנקות ע"י CCleaner

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;744057:
חן-חן למר! הנה נא הואלתי דבר - בושתי וגם נכלמתי;) לגלות את בורותי - מה זה 'איפוס הדפדפן' ואיך עושים זאת? (אגב, אקספלורר)
לוח הבקרה>אפשרויות אינטרנט>לשונית מתקדם>איפוס.
הורדה ל CCleaner:
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=6&f=37&page=1

• הוסף לסימניות
מחילה, עוד שאלה בבקשה: האם זה ימחק לי את המועדפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;744144:
מחילה, עוד שאלה בבקשה: האם זה ימחק לי את המועדפים?
לא.
סתם לידיעה, המועדפים נשמרים בתיקייה רגילה כקישורים (לינקים) פשוטים לאתרים. כך שאפשר גם לגבות אותם או להעביר למחשב אחר וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה