יותר שכל ממזל
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מנסה לשלוח מייל לאדם מסוים והוא עושה לי:
תשביתי את התוסף ותוכלי לשלוחמישהו יכול לעזור???
יש לך למכור לי?כנראה צריך גם מזל....
לא תשביתי אלא תשביתתשביתי
היה לי בעבר כזה
כתוב בתמונה בדיוק למה אי אפשר
השאלה היא:כתוב בתמונה בדיוק למה אי אפשר
בזמנו חבר שלי שהיה חסום אמר לי שלקח לו זמן להגי למקום להוריד את החסימה.השאלה היא:
א. המשתמש לא חסם (עד כמה שידוע לו)
ב. איך מבטלים את החסימה??????????????
אין כזה דבר, כנראה הוא לחץ על משהו שמגדיר את זה ככה.השאלה היא:
א. המשתמש לא חסם (עד כמה שידוע לו)
ב. איך מבטלים את החסימה??????????????
זה לא עוזר....עריכה:
הגיוני שהוא לחץ על חסימת משתמש? (בגוף ההודעה, לוחצים על השלוש נקודות שבצד ימין)
צפה בקובץ המצורף 1923928
יש לדווח כספאםזה לא עוזר....
זה סה"כ מעביר לספאם..
אבל פעם שחסמתי בצדקזה הגיע לספאם איך?יש לדווח כספאם
ויש לחסום- שלא יהיה ניתן לשלוח הודעות בכלל.
חסמת אל המיילטראק עבור הכתובת מייל או את הכתובת מייל עצמה?אבל פעם שחסמתי בצדקזה הגיע לספאם איך?
שו הדה?המיילטראק
כן..את הכתובת מייל עצמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים