כללי למה

• הוסף לסימניות
שאני סוגרת מפוטושופ ל PDF נשאר רקע לבן, בעוד אני צריכה שקוף...
ואיך סוגרים כך שישאר הרקע השקוף?

• הוסף לסימניות
אבל האיכות תשאר טובה?

• הוסף לסימניות
ברור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2151156:
PDF לא שומר רקע שקוף, תשמרי לPNG.

מחילה מכבודו, פידיאף בהחלט שומר על רקע שקוף פשוט בתצוגה באדובי אקרובט הברירת מחדל של הרקע הוא לבן, אולם אם תעשה לקובץ place או שתפתח אותו בתוכנה כלשהיא ותשים אותו על רקע לא לבן, תוכל להבחין מיד שהוא כן שומר על שקיפות.

• הוסף לסימניות
פתחתי את הקובץ באילוסטריטור והוא נשאר עם רקע לבן

• הוסף לסימניות
רק פוטושופ ישמור על רקע שקוף של PDF

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי כעת אבל כמדומני שאתה טועה.

דרך אגב, PNG גם שומר מה שנקרא קצוות מרוככות, או איך שלא נקרא לזה, למשל צל מטושטש, כלומר מעבר מצבע לשקוף, רק שלזה צריך הגדרת שמירה מיוחדת.

בעצם נראה לי שזו הברירת מחדל הרגילה, לא זוכר, אם זה חשוב, אנסה בהזדמנות לבדוק.

לגבי איכות התמונה, חברה, סוגי קובץ לא תמיד קשורים לאיכות, אלא לצורת הגדרות הקובץ, (לא מוצא את המילים - אבל הרעיון הוא) שPNG שומר את הגדרות הצבעים של התמונה בשיטה אחרת מJPG למשל, ובגדול, תמונה עם מעברי צבע חדים (לדוגמא: וקטור) עדיף לשמור בPNG, אבל תמונה עם צבעים מעורבבים (תמונה מרובת פיקסלים - תמונת מצלמה) עדיף לשמור בJPG.

PDF זה כבר משהו אחר לגמרי, הוא שומר הגדרות עריכה של הקובץ, באיזו רמה? תלוי בסוג השמירה, ובתוכנה שבה מיוצר הקובץ.

זה הכל.

הערות והארות יתקבלו בברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רובייט;2151176:
פתחתי את הקובץ באילוסטריטור והוא נשאר עם רקע לבן

כנראה התפספס לך שם משהו שאין לי מושג מה הוא. אני עובד שנים עם פידיאף, וזה שהוא שומר שקיפות זה נתון שאי אפשר להתווכח איתו! תבדקי טוב אולי שכחת איזה שכבה בטעות, אולי בהגדרות של הסגירה יש אפשרות (אני לא זוכר בעל פה ולא ליד מחשב ולכן לא אוכל לעזור כרגע), תשחקי עם זה קצת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2151183:

אתה טועה ידידי היקר, גם אילוסטרייטור וגם אינדי' ישמרו על שקיפות

עריכה: שוב מחילה מכבודו, זה מיועד כמובן להודעה של pr777

• הוסף לסימניות
כנראה שרובייט לא מעלה את זה לתוכנות של אדובי, ויכול להיות שתוכנות אחרות לא מכירות את השיפויות של הPDF, בשונה מPNG שגם אם תעלה אותו לוורד (לצורך העניין) הוא יעלה עם שקיפות.

נפתלי אל תתקיל אותי גם הפעם ;) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2151204:
כנראה שרובייט לא מעלה את זה לתוכנות של אדובי, ויכול להיות שתוכנות אחרות לא מכירות את השיפויות של הPDF, בשונה מPNG שגם אם תעלה אותו לוורד (לצורך העניין) הוא יעלה עם שקיפות.

נפתלי אל תתקיל אותי גם הפעם ;) :)

חחח, טוב בזה אני כבר לא בטוח אבל כנראה שאתה צודק, כמדומני שבוורד למשל יש עם זה בעיות... זהו סוג קובץ שהומצא על ידי אדובי לכן הוא מתפקד הכי טוב בתוכנות שלהם דווקא. אגב פידיאף שומר גם על וקטורים, פרופילי צבע, הגדרות רבות הקשורות לפרינט, טקסט חי, גם מידע אינטראקטיבי כגון קישורים, הפניות לעמודים וכד', וכמו שכבר אמרת גם על יכולות עריכה... פיספסתי משו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה