דרוש מידע למודי עיצוב פנים ללא אדריכלות, יש לזה ביקוש?

• פותח הנושא KRC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להתחיל לימודים
עדיין מתבלטת האם ללכת על כל המסלול של אדריכלות
או רק עיצוב פנים
השאלה האם יש ביקוש רק לעיצוב???והאם אפשר להגיע לשכר יותר ממינימום????

• הוסף לסימניות
תשלחי לי הודעה באישי.

• תודה
Reactions: KRC
  • הוסף לסימניות
ככל שאני מכיר בעיצוב השוק די מלא, וגם אדריכליות לא חסר, לכן בדרך כלל יחפשו אדריכליות ולא מעצבות פנים

• הוסף לסימניות
לא דורש מכינה
בד"כ בין שנה וחצי לשנתיים.

• הוסף לסימניות
אדריכלות ?
למה הבנתי 5 שנים ? יש מכללה חרדית ללימודים אלו?

• הוסף לסימניות
לא , אני דיברתי על עיצוב.
אדריכלות זה שלוש שנים בד"כ.
יש במכללה החרדית להכשרה מקצועית.

• הוסף לסימניות
היו על זה הרבה אשכולות בעבר, כדאי לך לחפור.
לא תמיד הלימודים המפרכים של הנדסאי אדריכלות מצדיקים עצמם.
עובדת מתחילה מקבלת שכר מינימום, כך הבנתי.
תבררי טוב.
אני בשעתו ירדתי מזה.
זה גם תלוי לאיזו נישה היא נמשכת.
הנדסאי אדריכלות זה 3 שנים 5 פעמים בשבוע: 4 שעות כל יום.
עיצוב פנים: 8 שעות שבועיות - שנתיים לימוד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על מורה פרטי לאדריכלות 'ו'עיצוב פנים לגברים?
וכן מהו משך הלימודים הכללי, ומה העלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה