מידע שימושי למודי ראיית חשבון/חשבונאות

• הוסף לסימניות
הבנתי שהכי פרקטי זה למודי תואר שאז מקבלים פטור מרב מבחני המועצה הדרקוניים
אשמח לקבל מידע על מקומות שאפשר ללמוד בהם שמתאימים לבחורה חרדית בכל רחבי הארץ
דגש על למודי תואר (להבדיל ממסלול מבחני מועצה) ומקום שמאד מותאם לחרדיות - קרית אונו למשל לא בא בחשבון....
אשמח לכל מידע שיש בנושא.
תודה!!

• הוסף לסימניות
הבנתי שהכי פרקטי זה למודי תואר שאז מקבלים פטור מרב מבחני המועצה הדרקוניים
אשמח לקבל מידע על מקומות שאפשר ללמוד בהם שמתאימים לבחורה חרדית בכל רחבי הארץ
דגש על למודי תואר (להבדיל ממסלול מבחני מועצה) ומקום שמאד מותאם לחרדיות - קרית אונו למשל לא בא בחשבון....
אשמח לכל מידע שיש בנושא.
תודה!!
תבררו אצל מבחר או קמפוס שטראוס אם יש להם כזה מסלול (מסתבר שלא)

• הוסף לסימניות
מלבד לוסטיג (מכון טל) וקריית אונו, אין לימודי ראיית חשבון לתואר בהפרדה.
בתש"פ נפתח בירושלים, לדעתי ב"בית ברכה" אפשרות מטעם האונ"פ לתארים במספר מצומצם של מקצועות. אין לי מושג לגבי ראיית חשבון.
אם מתאים לה האפשרות היחידה שיכולה לבוא בחשבון זה אונ"פ.
רק לאיזון, רוב הבנות החרדיות שנגשות למבחני המועצה צולחות את רובם בפעם הראשונה, .כמו כן, ניתן לסיים תוך 4-5 מחזורי בחינה את הלימודים. (פחות משלוש שנים)
הכל כמובן תוך שינון, למידה, ובלי חיפופים.

• הוסף לסימניות
לוסטיג (מכון טל)
הם מקבלים בנות מבחוץ ללא למודי קודש?
יש לך מידע על המערכת שלהם?
רק לאיזון, רוב הבנות החרדיות שנגשות למבחני המועצה צולחות את רובם בפעם הראשונה, .כמו כן, ניתן לסיים תוך 4-5 מחזורי בחינה את הלימודים. (פחות משלוש שנים)
טוב לדעת!!!

• הוסף לסימניות
בלוסטיג- ממה שאני יודעת יש קבלה של בנות מבחוץ אבל יש ללמוד לימודי קודש עד החתונה

בגדול היתי מציעה לך לשקול היטב את הצעד הזה עקב ההצפה שיש בשוק והקושי לקבל משכורות טובות וסבירות תמורת שעות נורמליות

אם תרצי להתיעץ באישי- בשמחה

אני רואת חשבון כבר הרבה שנים עם ניסיון רב

• הוסף לסימניות
הצפה?
באיזה אזור את?
קיים מחסור הזוי ברואי חשבון,
וצפי לירידה מתמשכת בהיצע.
המשרדים הגדולים מקבלים מתמחים ללא תואר, מה ששנים לא היתה אפשרות להסתכל לכיוון בכלל.

• הוסף לסימניות
אזור המרכז ויש הרבה בנות שלמדו ולומדות את זה בכל מיני מסגרות

בנוסף, יש לשקול את ההשקעה למול התמורה

ההשקעה זה עלות הלימודים, מספר השנים והתשומות האישיות שיש להשקיע למול מה שמקבלים אחר כך בשוק העבודה
( משכורת וכמות שעות חודשית של עבודה)

לדעתי התמורה לא מצדיקה את ההשקעה המרובה

• הוסף לסימניות
יש לימודי ראית חשבון בבית ברכה לימודי המשך - בירושלים
פרטים- באישי

• הוסף לסימניות
רק לאיזון, רוב הבנות החרדיות שנגשות למבחני המועצה צולחות את רובם בפעם הראשונה
מהיכן המידע הזה?
כמו כן, ניתן לסיים תוך 4-5 מחזורי בחינה את הלימודים. (פחות משלוש שנים)
ובלי להתחתן ובלי לגדל ילדים...

וברצינות, חבל להשלות, ממה שאני מכיר 4 שנים זה הנורמלי, ובהחלט זה לא בלתי מצוי גם להיסחב עם המבחנים - לימודים אפילו 5 6 שנים. פחות מ 4 שנים זה נדיר (רווקה אותם במשך השנים שלא עשתה כלום חוץ מללמוד).
ופחות מ 3 שנים, באופן תאורתי אפשר לעשות הרבה דברים...

ההשקעה זה עלות הלימודים, מספר השנים והתשומות האישיות שיש להשקיע למול מה שמקבלים אחר כך בשוק העבודה

גם לדעתי

מי שמתחילה לימודים צריכה לקחת בחשבון שבסוף כל ההשקעה העצומה בלימודים, התמורה גם לאחר השנתיים של הסטז' היא קטנה למדי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אזור המרכז ויש הרבה בנות שלמדו ולומדות את זה בכל מיני מסגרות

באזור ירושלים יש את תבונה בגבעת שאול ששייך למכון טל.
אבל שוב גם אני ממליצה לך לשקול לימודים כאלו.
המשכורת נמוכה מאוד ביחס להשקעה הרבה הכרוכה בלימודים כאלו.

• הוסף לסימניות
אם כל הרבה רואות חשבון (או שבעצם לא רואות חשבון??) נגד המקצוע, למה עדיין נפתחים מסלולים מפוצצים?
זה באמת כ'כ נורא?
אם יש תואר בחשבונאות ביד, באילו עוד תחומים אפשר לעבוד חוץ מלעשות ביקורות פנים/חוץ וכו'?
יש מה לעשות עם התואר חוץ מלעסוק בחשבונאות ספציפית?

• הוסף לסימניות
אני גם רואת חשבון עם הרבה ניסיון.
הלימודים - קשים. קשים יותר ממה שאת מסוגלת לדמיין, וגם אם את מוכשרת - אז תדעי שזה לא עוזר הרבה בלימודים, והפוך - את לא רגילה בכלל לשבת ולדגור.
אבל אחרי שנה שנתיים - שוכחים את הקושי של הלימודים, לא?! וחוץ מעצם הידיעה שגם כשעמוס וקשה לך עם הילדים והעבודה- תמיד יכול להיות קשה יותר (מספיק להזכר כמה שנים אחרוה, ולהתעודד), לא נותרו (אצלי, לפחות) - עקבות.

בעבודה - תלוי כמובן היכן את עובדת.
אני נהנית! העבודה מאתגרת, כיפית, יש עומס אבל גם סיפוק, יש תגמול נאה (לא כמו תכנות. אבל פלוסים אחרים).
וכן, גם אני נתקלתי במחסור עכשיו, כשאנחנו מנסים לגייס עובדים לשנה הבאה (כן, 2021) והטובות כבר נחטפו.
במסלולים הטובים בסמינרים הגדולים - יותר מחצי כבר מסודרות. ואני מדברת על כאלו שעכשיו הן בי"ד.

בירושלים קלטו את הפוטנציאל שיש בחרדיות שעוברות מבחני מועצה ולא תואר. תכלס, הן יותר מוצלחות.
במחילה, אצלי במשרד אני נתקלת שוב ושוב בחבר'ה שלא היו מצליחים לעבור את פיננסית א', אבל יש להם תואר.

עכשיו מחפשים אצלנו עשר מתמחות חדשות לפברואר 2021. מהסמינרים החרדיים. ארבע כבר התקבלו - אם יש למישהו הצעות נוספות, פנו אלי באישי.

• הוסף לסימניות
הלימודים - קשים. קשים יותר ממה שאת מסוגלת לדמיין, וגם אם את מוכשרת - אז תדעי שזה לא עוזר הרבה בלימודים, והפוך - את לא רגילה בכלל לשבת ולדגור.
אבל אחרי שנה שנתיים - שוכחים את הקושי של הלימודים, לא?! וחוץ מעצם הידיעה שגם כשעמוס וקשה לך עם הילדים והעבודה- תמיד יכול להיות קשה יותר (מספיק להזכר כמה שנים אחרוה, ולהתעודד), לא נותרו (אצלי, לפחות) - עקבות.

אני נהנית! העבודה מאתגרת, כיפית, יש עומס אבל גם סיפוק, יש תגמול נאה (לא כמו תכנות. אבל פלוסים אחרים).
וכן, גם אני נתקלתי במחסור עכשיו, כשאנחנו מנסים לגייס עובדים לשנה הבאה (כן, 2021) והטובות כבר נחטפו.
במסלולים הטובים בסמינרים הגדולים - יותר מחצי כבר מסודרות. ואני מדברת על כאלו שעכשיו הן בי"ד.

בירושלים קלטו את הפוטנציאל שיש בחרדיות שעוברות מבחני מועצה ולא תואר. תכלס, הן יותר מוצלחות.
במחילה, אצלי במשרד אני נתקלת שוב ושוב בחבר'ה שלא היו מצליחים לעבור את פיננסית א', אבל יש להם תואר.

עכשיו מחפשים אצלנו עשר מתמחות חדשות לפברואר 2021. מהסמינרים החרדיים. ארבע כבר התקבלו - אם יש למישהו הצעות נוספות, פנו אלי באישי.

ירושלים זה משהו אחר והמרכז זה משהו אחר
בירושלים יש יותר סמינרים שמאפשרים את המסלול ללא תואר, במרכז פחות

נקודה נוספת- מי שרוצה BIG 4 צריך תואר ראשון
אני ניסיתי להכניס קורות חיים של בנות מעולות וחכמות למשרדים גדולים ללא הצלחה!
ומשרד גדול עוזר מאוד להתברג במוסדות הפיננסים הגדולים ומקומות אחרים טובים ומוצלחים

• הוסף לסימניות

אני חפרתי רבות על המקצוע.... תכלס יש לי חברות מבריקות ושנונות עם ניסיון של 3-4 שנים, עובדות במשרדים גדולים ומוכרים מאוד ובקושי מגרדות 7.5 אלף על 9 שעות עבודה!!
אני חושבת שזה לא מצדיק. בכל אופן זו דעתי.
ובכן אני פונה לפותחת האשכול, אם את מחליטה בכל זאת לפנות ללימודים אלו, תפני אך ורק ללימודי תואר משתי סיבות:
א. הלימודים יותר סבירים. את בחינות המועצה קשה בהחלט לעבור!!
ב. תואר תמיד מהווה בסיס טוב, גם אם את מחליטה בסוף לא לעסוק בתחומי ביקורות, מאזן וכד'.

• הוסף לסימניות
נקודה נוספת- מי שרוצה BIG 4 צריך תואר ראשון
תתעדכני:
שבוע שעבר התקבלו ארבע בנות בי"ד לאחד מהביג פור. (עדיין חסוי)
בארנסט אנד יאנג - המשרד הכי גדול בארץ, והשלישי בגודלו בעולם - אני מכירה 2 עובדות מהסמינר והם עכשיו רודפים אחרינו שנביא להם עוד כמה.

• הוסף לסימניות
אם את בכיוון של תואר, ממליצה גם על תבונה בירושלים. ידוע לי על איזה 7 בוגרות סמינרים עם רישיון ביד, שבאות לשם להשלים תואר.

• הוסף לסימניות
תתעדכני:
שבוע שעבר התקבלו ארבע בנות בי"ד לאחד מהביג פור. (עדיין חסוי)
בארנסט אנד יאנג - המשרד הכי גדול בארץ, והשלישי בגודלו בעולם - אני מכירה 2 עובדות מהסמינר והם עכשיו רודפים אחרינו שנביא להם עוד כמה.

זה מיעוט
תבדקי בבקשה כמה יש כאלה בכול הביג פור שעובדים היום? מעט מאוד אם בכלל
האם מדובר בשינוי מגמה לעתיד? אולי, ימים יגידו
השואלת תחליט מה נכון בשבילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה