no problem
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בהחלט.ובלימודי סוג 3, אני אוכל להשתמש בדגם 200?
חבל לי לקנות דגם פחות שאח'כ יהיה מיותר.
200 כולל את כל הפונקציות של 100.
מאחלת לך הרבה הצלחה בלימודים ובהמשך.
בהחלט.ובלימודי סוג 3, אני אוכל להשתמש בדגם 200?
חבל לי לקנות דגם פחות שאח'כ יהיה מיותר.
פצצהבהחלט.
200 כולל את כל הפונקציות של 100.
אמן, תודה!מאחלת לך הרבה הצלחה בלימודים ובהמשך.
לא שמעתי על שיטה חדשה..דחוף דחוף!!!
אולי מישהו יכולה לעזור לי בנוגע לחסמים בבחינות למועצת רואי חשבון.
יש לי מבחן אחד שלא עברתי וזה חוסם לי את המבחנים שיהיו בחודש הקרוב.
והבעיה היא שבמבחנים הבאים זה כבר יהיה בשיטה החדשה ולא למדתי בשיטה הזה בכלל.
אולי מישהו יכול לעזור לי.
לומר לי עם מי אפשר לדבר....
לפעמים אם את מקבלת ציון לפני שהמבחן הבא התקיים- נותנים להרשם אליו למרות שעבר זמן הרישום.מבחן בכתב ולא בשיטה אמריקאית
וכל הלימודים יצטרכו להיות בשיטה חדשה.
לגופו של ענין יש לך מה לעזור לי?
פשוט אין סיכוי שאעבור בשיטה החדשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים