כללי למודעה לסרט: האוסף כולו שלך.

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו'ד מקצועית.

קבצים מצורפים

• מלי סופי-01.jpg
    KB 232.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה אך לדעתי את הורוד לשנות ליותר נעים!

• הוסף לסימניות
היד נראית קטועה, תזיזי אותה ימינה עד הקצה.
הייתי מוותרת על הצמות, הן נראות מודבקות מדי.

מעבר לזה - מי קהל היעד של הסרט?
כרגע זה משדר משהו מאוד ילדותי. האם לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;646917:
היד נראית קטועה, תזיזי אותה ימינה עד הקצה.
הייתי מוותרת על הצמות, הן נראות מודבקות מדי.

מעבר לזה - מי קהל היעד של הסרט?
כרגע זה משדר משהו מאוד ילדותי. האם לזה התכוונת?

נעמה,
יישר כח על הארות!
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• תרבות תורנית - פרידלנדר-01.jpg
    KB 235.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מודעה יפיפיה מעוצבת חלומי ומתוקי. אין מצב לחשוב שזה לנשים או נערות. זה נטו ילדות.. גיל עממי כזה... מושך מאד! הלאה. בקשר לרקע. הייתי משנה את הצבע לורוד כמו העיגול והכיתוב.. זה סוג של ורוד עתיק. חבל. זה יכול להיות מ---ו--ש---ל---ם ככה.
נמשים, ברכותי!

• הוסף לסימניות
מקסים!
לא לוותר על הצמות! הם מתוקות, נותנות חיים לתמונה
רק לעשות את הגימור של השיער יותר טבעי
בתמונה, הרעיון נהדר
בביצוע, לטעמי כשהתמונה היא מוקד,
חייבים להעלות פלאשבקים מקורס צילום
וליישם בה את החוקים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;646958:
מודעה יפיפיה מעוצבת חלומי ומתוקי. אין מצב לחשוב שזה לנשים או נערות. זה נטו ילדות.. גיל עממי כזה... מושך מאד! הלאה. בקשר לרקע. הייתי משנה את הצבע לורוד כמו העיגול והכיתוב.. זה סוג של ורוד עתיק. חבל. זה יכול להיות מ---ו--ש---ל---ם ככה.
נמשים, ברכותי!
מצטרפת לכל מילה. וממליצה לך גם לטפל בטיפוגרפיה של תחתית המודעה.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה מקסימה, את האמת, לקח לי זמן עד שקלטתי שזו יד נתונה בגבס. במבט ראשון זה היה נראה לי יד שמחזיקה פתק.

• הוסף לסימניות
המודעה יפהפיה!
לדעתי כדאי לעשות צל מהצמה על היד,
כדי שהיא תראה יותר אמיתית

• הוסף לסימניות
מישהוא יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הפירוש: מופע אור קולי?

המודעה יפה מבחינה עיצובית, אבל אם נתמקד במסר שצריך לעבור אז יש כאן פספוס.
המלל של המודעה מעיד על מופע דרמה סוחף ואילו בויז'ואל חסר דרמה וסחף.
אני לא מדבר על לשנות את הויז'ואל אבל כן להוסיף איכשהוא פלפל ומלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;647002:
מישהוא יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הפירוש: מופע אור קולי?
מילה דתית לסרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה