כללי למודעה לעיתון (המשך סדרה קודמת)

• הוסף לסימניות
בהמשך לסדרה הקודמת שחלקה הועלתה לכאן, מצורפת מודעה חדשה..

במודעה זו שילבתי אלמנט חדש (שיצרתי אני..) שלא עשיתי בו שימוש קודם והייתי רוצה לדעת האם זה מתאים ומשתלב? (למי שלא הבין, כוונתי הייתה לדמויי לחצנים)

והנה המודעה:

קבצים מצורפים

• מודעה לעיתון 24-17.5 מתאריך 2.11.09.jpg
    KB 753.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו קצת נבלע, אין לו מספיק נוכחות.
לגבי הלחצנים- חביב, אבל לא מתאים. זה שייך לסגנון אינטרנטי ולא לדפוס (זה נראה לינק למשהו)
באופן כללי- מודעה נעימה מאד לעין.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי!

• הוסף לסימניות
האלמנט יצא יפה וכן מתאים, לוחצים ומזמינים :), לטעמי המודעה קצת עמוסה.

• הוסף לסימניות
הלחצנים משתלבים מצויין!!
O.K. זה כבר מזמן לא רק סגנון אינטרנטי.

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות, משובב נפש! ראיתי פעם בקוקבוק של פוטושופ איך יוצרים ולקחתי את הרעיון לקורל.. יצא לי טוב :)

לגבי העומס, זה נכון, אך הלקוח לא היה מוכן לוותר על שום פרט הקיים במודעה..אני למשל הייתי מוותר על כל החלק התחתון.. היה לו עוד איזה 3 שורות של מלל דחוס שהיה אמור לבוא למטה וממש "הכרחתי" אותו לוותר על זה...

לגבי הלוגו, איזה פתרון יש? (אני אשמח לשמוע רעיונות!) המודעה בנויה על גריד קיים, כך שלכל המודעות יש את הכותרת העליונה ואת התחתונה עם הלוגו..

• הוסף לסימניות
ודווקא לי זה היה נראה קפסולות ולא לחצנים....

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, תוריד את העיטור למעלה בצד ימין הוא רק עושה בלגן

• הוסף לסימניות
after so many have asked
הוא דובר אנגלית שפת אם? נראה לי עדיף after so many requests.
אבל תברר לפני שאתה משנה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ירוק באנגלית ואת הטקסט אני מקבל מהלקוח.. והוא ישראלי שגר שם הרבה מאוד שנים כך שעדיין יתכנו אי אילו אי דיוקים דיקדוקיים..

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו אולי לעשות את הרקע של החלק התחתון גם בצבע כהה ומסביב ללוגו הילה עדינה ונעימה לעין?

• הוסף לסימניות
הגרפיקה נבנתה בקורל ושם יש בעיות קשות עם עניין ההצללות וה"הילות"..
אמנם אפשר לעשות זאת בפוטושופ ולייבא לקורל, אבל חשוב לי שהלוגו ישאר וקטורי, כך ש.. נאלץ לוותר :) תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה