כללי למודעה/מייל

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לעשות לחברת שעובדת ביהלומים כזה דבר שאפשר יהיה לכתוב כל פעם משהו אחר ולצרף למייל שאותו ישלחו ללקוחות.
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• b5.jpg
    1.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי כל פעם להחליף את הכיתוב שבפנים?
למרות שזה מאוד יפה אני חושב שזה לא מכובד מספיק ללקוחות יהלומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;395761:
לא הבנתי כל פעם להחליף את הכיתוב שבפנים?
למרות שזה מאוד יפה אני חושב שזה לא מכובד מספיק ללקוחות יהלומים

להחליף את הכיתוב, כלומר, שכל פעם מודיעים ללקוח משהו אחר כמו תערוכה כלשהי, סחורה חדשה וכו'.
מה עוד אני יכולה להוסיף? (הצבעים האלה זה הצבעים של החברה.)

• הוסף לסימניות
אולי להשחיר יותר זאת אומרת כחול שחור
אבל אני מבין שזה בעיתי מול החברה

• הוסף לסימניות
שהרקע מאחורי הטקסט יהיה נקי מטקסטורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;395770:
שהרקע מאחורי הטקסט יהיה נקי מטקסטורה.

ככה? זה נראה לי מדי ריק/משעמם.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;395782:
ככה? זה נראה לי מדי ריק/משעמם.

את לא חייבת רקע חלק,
רק מאחורי הטקסט תשאירי חלק, (או טקסטורה אחידה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה