כללי למודעה | פוליאנה

• הוסף לסימניות
זו הסקיצה שהלקוחה אהבה. הלוגו עדיין מפוקסל וכו'
אשמח לשמוע הע/ארות.

תודה

קבצים מצורפים

• פוליאנה 3.jpg
    1.5 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יפה, ונעים.

נראה לי שאם יש תמונה בתכלת בסוף, אז לשלב את הגוון בתוך המודעה.

ודרך אגב, תשני מהר ל-2012.

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;648434:
נראה לי שאם יש תמונה בתכלת בסוף, אז לשלב את הגוון בתוך המודעה.
אני גם חושבת כך,
סה"כ- מודעה נקיה לעין! מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי משהו שהעיקר חסר - כמובן רק אם זה לבגדי תינוקות וילדים

אם זה בגדי נשים - אז לכל אחת טעמה האישי - ואם תרצה תבוא ותבדוק
אבל אם זה הולך לפרסם משהו לילדים ותינוקות - מה היא רוצה להראות פה? שיש סרט בצבע הזה וסרט בצבע הזה? שכנראה שבכלל אין לה את הדברים הללו כי זה לקוח מאיזה אתר תמונות?
יותר מתאים לתפוס איזה חלק מהבגד בקומפוזיציה יפה - לצלם נגיד את הדובי הקטן שבצד בצורה יפה ועוד איזה בובה אחרת... ולסדר את המודעה עם דברים כאלו... כך לעניות דעתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;648525:

אבל אם זה הולך לפרסם משהו לילדים ותינוקות - מה היא רוצה להראות פה? שיש סרט בצבע הזה וסרט בצבע הזה? שכנראה שבכלל אין לה את הדברים הללו כי זה לקוח מאיזה אתר תמונות?
יותר מתאים לתפוס איזה חלק מהבגד בקומפוזיציה יפה - לצלם נגיד את הדובי הקטן שבצד בצורה יפה ועוד איזה בובה אחרת... ולסדר את המודעה עם דברים כאלו... כך לעניות דעתי...
היית צודקת במקרה והייתי כותבת כאן את כל הפרטים. היכן המכירה וכו'. אבל אם שמת לב, כתוב בתחתית המודעה 'פרטים יבואו'. זו מודעה ראשונה, כמו פתיחה למודעות שהולכות להתפרסם במהלך החורף, עם קולקצית החורף.
בעזרת ה' מיד אח"כ תתפרסם פרסומת ובה רשימת החנויות שמוכרות את את הבגדים של 'פוליאנה' (זו חברה, לא חנות)
חוץ מזה, אולי לא בולט, אבל הטקסטורה / דוגמא שיש בתוך הקוביות - אלו הבדים מהם תפורים הבגדים.

• הוסף לסימניות
החלק העליון של המודעה מזכיר מודעות של חנות קיימת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;648699:
של איזו חנות? דובשנית? פשוט, החלק העליון הוא הגדלה של הלוגו שלה ודובשנית זו החנות שמוכרת את הדברים שלה.

• הוסף לסימניות
משהו צפוף במודעה, התמונות והטקסט קרובים מדי אחד אל השני, זה לא נעים בעין.
תנסי להקטין את הטקסט, או לחילופין את התמונות, או לשנות קומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
ליטל פרינסס - זה שם החנות

• הוסף לסימניות
היי חסידה
ממש יפה..... :)
כמה זמן לא נגעתי בתוכנות... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;648699:
לא מכירה. מעניין... נבדוק.

נכתב ע"י shany;649035:
היי חסידה
ממש יפה..... :)
כמה זמן לא נגעתי בתוכנות... :(
שני, מה שלומך? איפה את...?
תשלחי לי הודעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;648525:

אדרבה, אחד הדברים היפים בפרסום המסקרן הזה אלו ה"טעימות" הקטנות. הפריטים נותנים תחושה של סחורה משובחת ומוקפדת בטוב טעם.
ביצוע מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה