כללי למודעת צדקה

• הוסף לסימניות
איזה מבין השתים? ובכלל כל הערה תתקבל בברכה!

קבצים מצורפים

• דוגמא לחוות דעת copy.jpg
    KB 685.1 · צפיות: 12
  • דוגמא גף ראשי copy.jpg
    KB 493.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, השני יותר יפה ומכובד

• הוסף לסימניות
ברור שהשני!
בראשון הכותרת באלכסון מזכירה את וורד ולא הכי מובנת..

מאוד יפה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומר שהראשון, + ההסתייגות שגאולונת אמרה, ולעצב את המשפט: "האם יתפרק הבית" כמו העיצוב של השני, (דהיינו ישר ובלי עיוות פרספקטיבה שמזכיר את וורד) ובפונט ובעיבוד של הראשון.
ב. יותר יפה שהטקסט למטה יותר קטן ולא משתלט על הצלליות של הילדים שמנסים להחזיק את עצמם ביחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;390765:
אני הייתי אומר שהראשון, + ההסתייגות שגאולונת אמרה, ולעצב את המשפט: "האם יתפרק הבית" כמו העיצוב של השני, (דהיינו ישר ובלי עיוות פרספקטיבה שמזכיר את וורד) ובפונט ובעיבוד של הראשון.
ב. יותר יפה שהטקסט למטה יותר קטן ולא משתלט על הצלליות של הילדים שמנסים להחזיק את עצמם ביחד.
אם את עושה את השינויים האלו, אז אני מצטרפת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה