כללי למומחים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בדף זה יש לי שלוש מקטעים כמו שרואים
איך אני בונה שלכל קטע בנפרד אוטמטי ישתול לי את הכותרת שלפניו.
אם זה היה רק קו זה לא היתה בעיה, הבעיה שזה מלה שלאחריה קו ואת זה אני לא יודע

קבצים מצורפים

• 3.png
    KB 52 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בסטיילים.
paragraph rulles>rull above>offset>indent

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
עם הגדרת Rule Above אתה משתמש בשביל סגנון וצבע הקו שברצונך לראות. לפי אורך Column.
עם הגדרת Rule Below אתה משתמש בשביל לעשות קו לבן מתחת לטקסט (שיסתיר את הקו השחור).
אפשר להשתמש לפי אורך Text וב: Offset לתת לו 2- מ"מ משמאל. כדי שהקו השחור לא ייתקע ממש על הטקסט.

כמובן שאם ברצונך רק בקו רגיל כמו בקובץ המצורף, אפשר להגדיר לו בחפש והחלף טאב אחרי האות האחרונה בשורה. כשבסגנון הפסקה מוגדר לך לטאב שיגיע עד סוף התיבת טקסט ועם Leader של _

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;942983:
כנ"ל.
עם הגדרת Rule Above אתה משתמש בשביל סגנון וצבע הקו שברצונך לראות. לפי אורך Column.
עם הגדרת Rule Below אתה משתמש בשביל לעשות קו לבן מתחת לטקסט (שיסתיר את הקו השחור).
אפשר להשתמש לפי אורך Text וב: Offset לתת לו 2- מ"מ משמאל. כדי שהקו השחור לא ייתקע ממש על הטקסט.

כמובן שאם ברצונך רק בקו רגיל כמו בקובץ המצורף, אפשר להגדיר לו בחפש והחלף טאב אחרי האות האחרונה בשורה. כשבסגנון הפסקה מוגדר לך לטאב שיגיע עד סוף התיבת טקסט ועם Leader של _

קצת סינית לא כלכך הבנת
שאני לוחץ על הפיסקא שתקבל סגנול של פיסקא מסוים אני רוצה אוטמטית שיכניס לי את הכותרת שמעליו עם הקו שלידה, ואני לא הבנתי איך אני שותל ליד הקו את המילה של הכותרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;943168:
קצת סינית לא כלכך הבנת
שאני לוחץ על הפיסקא שתקבל סגנול של פיסקא מסוים אני רוצה אוטמטית שיכניס לי את הכותרת שמעליו עם הקו שלידה, ואני לא הבנתי איך אני שותל ליד הקו את המילה של הכותרת

ראה כאן בכל האשכול, כמה שיטות.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122790&page=2

כדי לתת טאב בסוף כל פסקה,
חפש לפי הסגנון פסקה הרצוי,
\r
החלף ב\t$0

או בטאב ימני המוסבר+ $0

• הוסף לסימניות
עמוק מידי

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ע"י חפש והחלף,
חפש בגרפ תחילת פסקה בסגנון זה והחלף בסימון (#)ואח"כ אנטר (לכל סגנון פסקה סימון שונה) ואח"כ החלף את הסימון למילת כותרת הרצויה
הבעיה הוא במקום שיש כמה קטעים מאותו סגנון (כמו תחת כותרת "הרחבות")

• הוסף לסימניות
מה שאתה רוצה זה הפעלת סגנון פסקה אוטומטית בפסקה שלפני? לא נשמע משהו שיכול לעבוד ללא סקריפט ו/או כמה פעולות חפש והחלף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;943576:
יש אפשרות ע"י חפש והחלף,
חפש בגרפ תחילת פסקה בסגנון זה והחלף בסימון (#)ואח"כ אנטר (לכל סגנון פסקה סימון שונה) ואח"כ החלף את הסימון למילת כותרת הרצויה
הבעיה הוא במקום שיש כמה קטעים מאותו סגנון (כמו תחת כותרת "הרחבות")

זה הפתרון, רק צריך קצת שכלול יותר.
תתקשר ואסביר.

בקיצור: צריך להחליף לקוד שונה כל סוג פסקה.
ואז לחפש רק הקודים שמצטרפים בייחד כדי לדעת היכן לסמן כל כותרת.

הכל בתנאי שיש תמיד סדר קבוע לתוכן

• הוסף לסימניות
אני מוכר סקריפט ב־65 ש"ח כולל מע"מ בשם "סגנונות עוקבים". זה עובד ככה:

אם אחרי סגנון א'
בא סגנון ב'
שנה את סגנון א' לסגנון ג'
ואת סגנון ב' לסגנון ד'

נורא שימושי וחוסך המון זמן!

כאן הקישור: http://www.freelancebookdesign.com/?page_id=191

אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה