למומחים באפטר... ושוב בקשר לבמה בבניני האומה

• הוסף לסימניות
יצרתי קומפוזיציה המכילה את כל המסכים, כאשר במרכז אני שמה את הסרט ובמסכים שבצדדים (וכן בשוליים של המסך המרכזי) אני רוצה לשים לופים שונים עם גרפיקה, ניסיתי ליצור דוגמא של לופ באמצעות מסכות, וכאשר שמתי קליפ נוסף והעתקתי את המסכות של הקליפ הקודם, כל המסכות שינו צורה, כי הקליפים לא באותם גדלים,
איך אני עושה שהמסכות תהיינה בגודל שווה בכל הקליפים?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• עיצוב מסכים.jpg
    KB 163.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פעם פנו אלי בבקשה כזו, (ולא עשיתי בסוף) ושלחו לי את השרטוט המדויק של המידות, הייתי אמורה לעשות רק הוידאו שבצדדים, ואחת אחרת עשתה את המסך המרכזי כך שאני הבנתי שכל סגירה אמורה להיות בנפרד הימנית והשמאלית

• הוסף לסימניות
תצרי קומפוזיציה בגודל הרצוי עם המסכות, ולתוכה תכניסי את הקליפים הרצויים.
כך שהמסכות לא יהיו על הקליפ עצמו אלא על הקומפוזיציה, וכך ישארו אותו דבר.
כמובן שכל קליפ בקומפוזיציה נפרדת, עם אותן הגדרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;561055:
תצרי קומפוזיציה בגודל הרצוי עם המסכות, ולתוכה תכניסי את הקליפים הרצויים.
כך שהמסכות לא יהיו על הקליפ עצמו אלא על הקומפוזיציה, וכך ישארו אותו דבר.
כמובן שכל קליפ בקומפוזיציה נפרדת, עם אותן הגדרות.
איך ניתן להכניס את הקליפ למסכות אם הן לא על הקליפ? ניסיתי ולא הולך...

• הוסף לסימניות
לדעתי

לדעתי תוכנת ההקרנה מחלקת את ה 4 מסכים (מהצד) לבד.
שאלת את איש ההקרנה?

לא אמרו לך לעשות 2 סרטונים,
(אחד מרכזי, ושני שמוקרן על 4 המסכים שמכל צד)

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות את המסיכה דרך הtrack matte - כלומר ליצור מלבנים לבנים עם רקע שחור במידות המתאימות ולסמן בשכבה של הסרט שיתיחס לשכבה שמעליו (המלבנים) כאל מסיכה - alpha matte

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובי;561116:
לדעתי תוכנת ההקרנה מחלקת את ה 4 מסכים (מהצד) לבד.
שאלת את איש ההקרנה?

לא אמרו לך לעשות 2 סרטונים,
(אחד מרכזי, ושני שמוקרן על 4 המסכים שמכל צד)
ברור שאני יוצרת שני סרטים, אבל מבחינת הבניה של הלדים והמסכות הבעיה נשארת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה