למומחים בעציצים-שאלה קריטית

• הוסף לסימניות
יש לי עציץ ותיק (8+) שבשיא תפארתו בא בני התינוק ותלש את כל(!) עליו, ומאז הפסיק לגדול עלים חדשים, והגזע אף מתחיל להראות סימני יובש.
מה פתאום שזה יגרום לכך? והאם יש מה לעשות?

תודה מראש

נ.ב. פעם שמעתי שהכח שמעלה את המים בצמחים הוא ואקום שנוצר ע"י התאדות פני העלה, כך שאולי אם אין עלים המשאבה לא עובדת?

• הוסף לסימניות
על אקמול שמעת? :p
כבר כמה פעמים שמעתי מכאלו שאוהבים מאד צמחים שאם הצמח לא מרגיש טוב שמים לו כדור אקמול והוא מתאושש. לא ניסיתי. אבל מה כבר תפסידי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1365117:
כבר כמה פעמים שמעתי מכאלו שאוהבים מאד צמחים שאם הצמח לא מרגיש טוב שמים לו כדור אקמול והוא מתאושש. לא ניסיתי. אבל מה כבר תפסידי?

כדור? סירופ? איך בדיוק?

• הוסף לסימניות
כדור/קפסולה

• הוסף לסימניות
את רצינית??

אולי עדיף נורופן?
זה מתאים ל 8 שעות.

• הוסף לסימניות
גם אני צחקתי, אבל אמרו לי מכמה מקומות שזה עוזר,
אגב, אני משתדלת לא לקחת תרופות אם לא חייבים. אבל לא נראה לי שמזה הצמח ימות.
מי שאמר לי את זה (3) זה היה בשיא הרצינות והיישום. ואני הייתי הטיפשה שלא מבינה בצמחים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לתקוע. חור עם האצבע.....

ומשהו שעזר לעציץ שלי-
להעביר לאדמה גדולה יותר, דשן ומים מספיק. אחרי חודשיים הוא התאושש נפלא.

• הוסף לסימניות
ולי אמרו (רופא גניקולוג) לתת לעציצים את כדורי הברזל שנשארו לי ושעבר התאריך שלהם.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1365117:

חחחחחחחח
הזוי

רק תזהרי לא לתת להם את זה על בטן ריקה :)

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיונות משהו טבעי יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה