למומחים בעריכת 2 מצלמות

• הוסף לסימניות
אני עובדת די הרבה בעריכה של 2 מצלמות (בפרמייר),
אבל משום מה אני לא מצליחה עכשיו בסיקוונס של ה-2 מצלמות (שאותם אני מסנכרנת), לסמן וי בפקודה: Clip - Multi Camra- Enable (הוא אפור כרגע)
ובסיקוונס שאני עורכת את שתי המצלמות המוניטור כמובן מראה לי רק מצלמה אחת כי לא סימנתי וי בהנ"ל,
לפני כמה דקות ערכתי כרגיל והוא איפשר לי לסמן וי והכל... לא יודעת מה קרה לו:rolleyes:

זה דחוף לעכשיו, אני חייבת להמשיך לערוך...
מישהו יודע משהו????

• הוסף לסימניות
אם את עובדת על רנדור בכרטיס מסך- תנסי להחזיר את זה למעבד , לפעמים משו משתבש שם

• הוסף לסימניות
הסתדרתי...
פשוט ניסיתי לעשות את הפקודה הנ"ל בסיקוונס של המצלמות המיועדות לסינכרון ולא בסיקוונס שם אני עורכת.

זה מה שקורה למי שעוד לא אכל ארוחת בוקר:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1626487:
אם את עובדת על רנדור בכרטיס מסך- תנסי להחזיר את זה למעבד , לפעמים משו משתבש שם

הי רקורדית, תמיד אני מתבלבלת מי את ומי רקורד, ס'תומרת אם את- ח.. ורקורד- י...
בכל אופן, ראיתי בהבזק את הסרט של ה21 במשפחה אחת, והוא מטריף את הדעת!!!
עוד לא היה לי זמן לרשום תגובה, אבל חכי, אני אתפנה ואגיב ליצירה המדהימה שלכן--

• הוסף לסימניות
הי רקורדית, תמיד אני מתבלבלת מי את ומי רקורד, ס'תומרת אם את- ח.. ורקורד- י...
היי מ., אני חני וזה לא סוד :) תצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה